عمومی | دانشگاه تفرش

۱۶۰ دانش آموخته دانشگاه تفرش در دوره کارشناسی ارشد سال ۹۸پذیرفته شدند

دکتر اسماعیل نظری در گفتگو با روابط عمومی تعداد فارغ التحصیلان کارشناسی در سال ۹۷ را ۲۶۰ دانشجو عنوان کرد و افزود: از این آمار ۱۶۰ نفر این دانشجویان در دوره کارشناسی ارشد پذیرفته شده اند .

وی خاطر نشان کرد: از این آمار ۱۴۶ نفر  از قبول شدگان در دانشگاه های دولتی و بقیه در موسسات غیرانتفاعی و دانشگاه های پیام نور پذیرفته شده اند .

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تفرش تصریح کرد: درصد متوسط پذیرفته شدگان این دانشگاه در آزمون های کارشناسی ارشد دانشگاههای دولتی سال جاری بیش از ۶۰ درصد است.

وی افزود: از مجموع این تعداد بیش ۱۴۰نفر از فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی دانشگاه تفرش در دانشگاههای معتبر تهران نظیر صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، تهران، علم وصنعت ایران، خواجه نصیر الدین طوسی، شهید بهشتی و تربیت مدرس پذیرفته شده اند.

دکتر نظری ادامه داد: وضعیت قبولی فارغ‌التحصیلان دانشگاه تفرش در آزمون های دکتری سال ۹۸ نیز بسیار موفقیت‌آمیز بوده است که این نشان از این حقیقت دارد که موفقیت دانشجویان این دانشگاه بیش‌ازحد انتظار می‌باشد .