اولین رویداد ملی شتاب فالوده شیرازی و دسرهای سنتی در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس برگزار شد
به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی فارس، با حضور دکتر حبیب دانش منش رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی فارس و سایر مدیران، روسا و سرپرستان مراکز آموزش علمی کاربردی استان، و جمعی از استادان، دانشجویان و صاحبان ایده و با همکاری شرکت های بزرگ دایتی، رامک، جامعه هتلداران، شهرداری شیراز و سایر ارگان های دیگر، اولین رویداد ملی شتاب فالوده شیرازی و دسرهای سنتی در سالن شهید طهمورثی این دانشگاه برگزارشد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی فارس در این مراسم نیز ضمن خوش آمدگویی به مدعوین شهادت سردار سرافراز اسلام را تسلیت و تبریک گفت.
دکتر حبیب دانش منش ضمن افزود: در حوزه اقتصاد، مشکلاتی هست و باید تلاش کرد با ایجاد مکان ها و برگزاری رویدادها جهت ایده پردازی به حل معظل اقتصاد و کار آفرینی در جامعه کمک کنیم و تا آنجا که می توان باید تلاش و توان خود را برای برگزاری چنین رویدادهای به کار بگیریم..
وی ضمن اشاره به سیاست دانشگاه جامع علمی کاربردی در برگزاری رویدادهای شتاب در کل کشور عنوان کرد: این دانشگاه نیز به عنوان یکی از دانشگاه های نسل سوم، تقویت اقتصاد و کارآفرینی را یکی از اهداف اصلی خود قرار داده و بر اساس ظرفیت بومی و سنتی در هر استان اقدام به برگزاری رویدادهای شتاب کرده است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی فارس گفت: تا پایان سال توسط مراکز آموزش علمی کاربردی تحت نظارت واحد استانی فارس نیز ۱۰ رویداد برگزار می شود.
وی اظهار کرد: متولی برگزاری رویداد ملی شتاب با موضوع فالوده شیرازی و دسرهای سنتی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحداستانی فارس است که با همکاری شرکت ها و صنوف فعال استان در این زمینه می باشد تا با ورود به بخشی از اقتصاد و کسب و کار سنتی و شناخته شده این استان بتوان با حمایت از ایده های نوآورانه و خلاقانه توسط دانشجویان و ایده پردازان گامی جهت توسعه و اقتصاد بومی برداشته شود.
در ادامه دکتر رجبی رئیس اداره حمایت از فعالیت های پژوهشی و فناوری واحد استانی فارس ضمن برشمردن اهداف برگزاری اینگونه رویداد ها اظهار داشت: هدف اصلی برگزاری رویداد ملی شتاب با موضوع فالوده این است که تولید این محصول به سمت علمی شدن پیش برود.
وی افزود: از آنجا که در کل کشور فالوده را به عنوان فالوده شیرازی می شناسند و در شیراز قدمت صد ساله دارد اما فرآیندها و کارهای که تاکنون در تولید این محصول بومی انجام شده منجر به یک محصول ثروت آفرین و کسب و کاری که معظل بیکاری استان را بر طرف کند نشده است.
دکتر رجبی در ادامه بیان داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس در کنار صنعت و شرکتهای فعال در این زمینه به دنبال بررسی و جمع آوری ایده های مرتبط با فرمولاسیون، تولید، بسته بندی و نحوه عرضه فالوده شیراز برای نوآوری در تولید و عرضه در بازارهای جهانی است تا با برند سازی این محصول منجر به ثروت برای استان فارس و کشور و رفع معظل بیکاری شود.