عمومی | دانشگاه علوم پزشکی مشهد

ساماندهی واسطه های غیر مجاز گردشگری سلامت در مشهد در حال اجراست

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ساماندهی واسطه‌های غیرمجاز هم‌اکنون مهمترین مشکل گردشگری سلامت در این کلانشهر و استان خراسان رضوی به شمار می‌رود که برای کوتاه کردن دست دلالان از حوزه گردشگری سلامت و ساماندهی فرآیند جذب بیماران اقداماتی در حال انجام است.

به گزارش وب دا، دکتر محمد اسماعیل خیامی ، برخورد جدی با دلالان و واسطه‌های غیرمجاز در حوزه گردشگری سلامت را نیازمند هماهنگی و همکاری تمام دستگاههای متولی ذکر کرد و افزود: مشکل عدم ساماندهی واسطه‌ها به عنوان مهم‌ترین چالش گردشگری سلامت با همکاریهای بین‌بخشی در حال برطرف شدن است که در این راستا برای ساماندهی واسطه‌ها دستورالعملی تنظیم و به تایید کمیته گردشگری سلامت استان نیز رسیده است.

وی خاطر نشان کرد: بدین منظور مراحل ابتدایی فرآیند اجرایی که شامل اعلام فراخوان نام نویسی در سامانه‌های مربوطه جهت برنامه‌ریزی آموزشی و ساماندهی است انجام شده و سایر مراحل تا اجرای کامل در حال پیگیری است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد سایر چالشهای پیش روی گردشگری سلامت در مشهد را شامل مشکلات اجتماعی و منطقه‌ای در کشورهای هدف گردشگری سلامت، مشکلات ایجاد بازارهای جدید و عدم تجمیع فعالان گردشگری سلامت استان جهت تنظیم و اجرای راهبردهای تبلیغاتی و بازاریابی عنوان کرد.

دکتر خیامی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای تسهیل امور گردشگری سلامت و ساماندهی و توسعه این صنعت نیز اشاره و بیان کرد: تشکیل کمیته استانی گردشگری سلامت، برنامه ریزی و پیگیری جهت تشکیل جامعه حرفه ای گردشگری سلامت، آموزش دست اندرکاران حوزه گردشگری سلامت در بیمارستانها، برنامه ریزی برای تبلیغات و اطلاع رسانی به بیماران و تشکیل کمیته نظارت و برخورد با مراکز و اشخاص متخلف از جمله این اقدامات است.

پارسال بیش از ۲۲ هزار گردشگر سلامت در مراکز بیمارستانی مشهد خدمات درمانی دریافت کرده‌اند

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: شهر مشهد بعد از تهران بیشترین گردشگر سلامت کشور را به خود اختصاص داده است و سال گذشته بیش از ۲۲ هزار گردشگر سلامت در مراکز بیمارستانی و مراکز جراحی محدود زیر پوشش این دانشگاه خدمات درمانی دریافت کرده‌اند که  این رقم جدای از خدمات ارائه شده در بخش سرپایی است.

دکتر محمد اسماعیل خیامی افزود: تعداد گردشگران سلامتی که سال گذشته در بخش خدمات ویزیت، سرپایی و پاراکلینیک در مشهد خدمات دریافت کرده‌اند بیش از ۱۰۰ هزار نفر است.

وی ادامه داد: مشهد در حوزه گردشگری سلامت به دلیل وجود بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا (ع) و از سوی دیگر وجود پزشکان مجرب و کادر درمانی مجهز و هزینه‌های مناسب درمانی از ظرفیت مطلوبی برخوردار است و می‌تواند پیشتاز در عرصه گردشگری سلامت در کشور باشد.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طی این مدت گردشگران سلامت از ۵۶ ملیت مختلف در مشهد پذیرش شده اند که بیشتر آنها به ترتیب از کشورهای عراق، افغانستان، بحرین، ترکمنستان، پاکستان و کویت بوده‌اند.

دکتر خیامی افزود: با توجه به آمار ثبت شده، درصد بیماران عراقی در سهم پذیرش بیماران گردشگر سلامت از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۵ درصد بوده است و در شرایط کنونی با توجه به مشکلات پیش آمده در عراق کاهش میزان ورودی مسافران و زائران و به تبع آن گردشگران سلامت را شاهد بوده‌ایم.

وی ادامه داد: هم‌اکنون ۱۲ بیمارستان و سه مرکز جراحی محدود، مجوز پذیرش گردشگران سلامت در سطح شهر مشهد را دارند و چهار بیمارستان و چهار مرکز جراحی محدود دیگر مراحل نهایی اخذ مجوز مربوطه را می‌گذارنند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعرفه پزشکی گردشگران سلامت در بخش خصوصی را دو برابر ایرانیها عنوان و بیان کرد: در بخش دولتی مشروط به استفاده از ظرفیت مازاد تختها، این تعرفه حدود سه برابر است.

{jcomments on}