عمومی | دانشگاه شیراز

حضور هیات رئیسه دانشگاه یزد در دانشگاه شیراز

نشست مشترک هیات رئیسه دانشگاه شیراز با هیات رئیسه دانشگاه یزد در سالن کنفرانس دفتر ریاست دانشگاه شیراز برگزار شد.
در این دیدار طرفین، درخصوص گسترش همکاری ها و انتقال تجارب بحث و تبادل نظر کردند.
دکتر حمید نادگران، رئیس دانشگاه شیراز در این نشست گفت: در دو سال گذشته رویکردهای اساسی در دانشگاه شیراز مد نظر قرارگرفته و بر همین اساس دو سند مجزا برای تحول و ارتقا فعالیت های آموزشی و پژوهشی تدوین شده است.
وی ادامه داد: این اسناد به صورت عملیاتی تنظیم شده و کاملاً کاربردی است.
رئیس دانشگاه شیراز تصریح کرد:در حوزه فعالیت های فرهنگی و دانشجویی نیز اگرچه اقدامات موثری در دانشگاه شیراز صورت گرفته ولی هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.
توجه به بحث سرمایه گذاری و کمک های خیّرین آموزش عالی ، دیگر موضوعی بود که دکتر نادگران در نشست مشترک با هیات رئیسه دانشگاه یزد به تشریح آن پرداخت و اظهار داشت: در معاونت اداری و مالی دانشگاه شیراز ، بستر مناسبی برای جذب سرمایه گزاری های خارج از دانشگاه فراهم شده و به دنبال آن هستیم که وابستگی به بودجه نفت کاهش یابد.
رئیس دانشگاه شیراز گفت: درحوزه پژوهشی نیز تلاش شده که دانشگاه از پوسته قدیمی خود خارج شود و به سمت دانشگاه های نسل سوم و چهارم گام بردارد.
وی خاطر نشان کرد: هم اکنون ارتباط دانشگاه شیراز با پارک علم و فناوری فارس و بنیاد نخبگان استان در وضعیت مطلوبی قرار دارد و هماهنگی های لازم صورت گرفته تا محیط دانشگاه به عرصه علم و عمل تبدیل شود و دانشجو مهارت های لازم را فراگیرد و به سمت نوآوری و فراگیری حرکت نماید.
دکتر قاسم لقمانی ، رئیس دانشگاه یزد نیز در این نشست اظهار داشت: این نخستین تجربه نشست مشترک بین هیات رئیسه دانشگاه شیراز و یزد به شمار می رود و امید آن است که دانشگاه یزد ، به عنوان یک دانشگاه جوان، بتواند از تجربیات مفید و ارزشمند دانشگاه با سابقه ی شیراز بهره ببرد.
وی افزود: تحریم های ظالمانه علیه کشورمان فضایی ایجاد کرده که از ظرفیت های فراوان دانشگاه ها هر چه بیشتر استفاده شود و تجربه نشان داده هر جا به دانشگاه ها اعتماد شده پاسخ مناسبی دریافت شده است.
رئیس دانشگاه یزد گفت: در زمینه بودجه های دولتی وضعیت خوبی نداریم و به دنبال آن هستیم که از تجربیات دانشگاه شیراز برای جذب سرمایه گزاری استفاده کنیم.
در ادامه این نشست معاونان و مدیران دو دانشگاه به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات در حوزه های تخصصی پرداختند.
همچنین هیات رئیسه دانشگاه یزد از شتاب دهند کوانتوم دانشگاه شیراز بازدید کرد. در این بازدید ، دکتر سهراب پور، رئیس شتاب دهنده کوانتوم به بیان توانمندی ها و ظرفیت های این مجموعه پرداخت.