سومین مراسم جشن دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل برگزارشد
به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی اردبیل، با حضور دکتر سید علی بدری معاون اداری، مالی و توسعه منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر لطیفی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی اردبیل، جمعی از مقامات استانی و۴۰۰ نفر از دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی اردبیل، سومین مراسم تجلیل از دانش آموختگان برتر این دانشگاه در محل تالار حافظ در شهر اردبیل برگزارشد.
معاون اداری، مالی و توسعه منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به برنامه توسعه ششم کشور مبنی بر حاکمیت و تاکید مسئولین دولتی به امر اختصاص مهارت آموزی ۳۰ درصد از ظرفیت پذیرش دانشجویان، از نمایندگان مجلس خواست تا در تصویب بودجه سال آینده از طرح پیشنهادی دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص گسترش آموزش های مهارتی این دانشگاه ویژه مناطق محروم کشور و در رشته های خاص مورد نیاز جامعه حمایت کنند.
وی با اشاره به بیکاری دانش آموختگان دانشگاه های نظری حتی در مقطع دکتری، ظرفیت های مهارتی و کارآفرینی دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی را بسیار توانمند توصیف کرد.
دکتر سید علی بدری با تاکید برکیفی سازی دانشگاه جامع علمی کاربردی و تاکیدات ریاست عالی این دانشگاه در حمایت از کارآفرینان و اختصاص تسهیلات ویژه برای این امر، برگزاری استارت آپ ها و ایجاد مراکز رشد و نوآوری را در راستای کیفی سازی این دانشگاه برشمرد.
وی اظهار کرد: سطح بندی مراکز آموزشی این دانشگاه برای اولین بار در سطح دانشگاه های ایران انجام شد و ساماندهی مراکز آموزشی که جزو برنامه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بود، دانشگاه جامع علمی کاربردی توانست در این امر مهم بین سایر دانشگاه ها پیشتاز باشد.
معاون اداری، مالی و توسعه منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی در بخشی از صحبتهای خود با اشاره به ظرفیت های نمایشگاه و توانمندی های دانش آموخته کارآفرین این دانشگاه در استان اردبیل خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی بیشتر می توان زمینه های حمایتی و نظام مندکردن هرچه بیشتر اینگونه فعالیتها، کارآفرینان را مورد حمایت قرارداد.
در ادامه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی اردبیل ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه بخاطر مساعدت در تخصیص اعتبار برای ساخت وآماده سازی ساختمان جدید واحداستان اردبیل، از پیشرفت قابل توجه و آماده بهره برداری شدن آن در آینده ای نزدیک خبرداد.
وی ضمن تبریک به دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی اردبیل بیان کرد: امروز دانش آموختگان این دانشگاه در سنگر مهارت به جنگ دشمن می روند و این افتخاری بزرگ برای این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه نسل سوم و مهارت محوراست.
دکتر لطیفی با اشاره به اینکه امروزه صرف مدرک گرفتن هیچ امتیاز و فضیلتی نیست اضافه کرد: مهمترین مزیت و امتیاز، دارابودن مهارت های آموزشی است.
وی رفع موانع و مشکلات جامعه را مستلزم تجهیز به سلاح مهارت آموزی عنوان کرد و از مسئولین امر خواست تا همان اندازه ای که از آموزش های نظری حمایت می شود، به همان اندازه از آموزش های مهارتی و کاربردی نیز حمایت شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی اردبیل خاطر نشان کرد: کسب جایگاه سطح ۲ تمامی مراکز آموزش علمی کاربردی این استان، قرار گرفتن مرکز آموزش علمی کاربردی ذوب آهن اردبیل جزو ده مرکز برتر کشور در این دانشگاه و همچنین کسب رتبه برتر در هشتمین جشنواره صنعت، معدن وتجارت از مهمترین اتفاقات رضایتمند می باشد.
وی وضعیت دانش آموختگان این دانشگاه را در حوزه اشتغال نیز رضایت بخش توصیف کرد و افزود: بنا به اذعان مسئولین استانی، دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی کمترین مراجعات را به ادارات و دستگاههای اجرایی برای درخواست شغل دارند، چرا که خودشان یا کارآفرین هستند یا حداقل برای حرفه خاص آموزش دیدند.
دکتر لطیفی همچنین از تدوین رشته شغل های جدید در آینده ای نزدیک خبرداد و یاد آور شد: امیدواریم با همکاری اساتید و همکاران در حوزه آموزش و برنامه ریزی درسی این دانشگاه بتوانیم رشته شغل های مورد نیاز جامعه را تدوین بکنیم.
وی در بخشی از سخنان خود به پایین آمدن سن متقاضیان ثبت نام تحصیل در این دانشگاه و سیر صعودی و رو به رشد پذیرش دانشجو که نشان از ارتقای جایگاه تحصیل و مدارک تحصیلی این دانشگاه دارد و دیگری مصوبه هیات دولت برای ۳۰درصد مهارتی کردن آموزش های عالی در پایان پنجساله توسعه ششم می باشد، اشاره کرد.
شایان ذکر است برپایی نمایشگاه توانمندی های کارآفرینان دانش آموخته و دانشجوی علمی کاربردی استان، تجلیل از خانواده معظم و معزز شهید محبوب قربانی جبهه دار شهید مدافع وطن و از مرزبانان جمهوری اسلامی ایران، تجلیل از دانش آموختگان برتراین دانشگاه، اجرای برنامه های شاد فرهنگی و ... از دیگر برنامه های این مراسم بود.