سرپرست معاونت توسعه: کیفیت غذای بیمارستان ها تحت هیچ شرایطی نباید تغییر کند
دکتر حمید رضا اسلامی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه به منظور پایش مستمر کیفیت غذای بیمارستان ها کانال ارتباطی جهت ارسال نتایج نمونه برداری و ارسال تصاویر از وضعیت طبخ و توزیع غذا در مراکز تشکیل شده است خاطر نشان کرد: بررسی کیفیت غذای بیمارستان ها به صورت لحظه ای پایش می شود و در صورت بروز هر گونه مشکل و یا تخلف با جدیت با آن برخورد می شود.
وی با بیان اینکه تاخیر در پرداخت ها توجیه مناسبی برای تحت تاثیر قرار دادن کیفیت غذای بیماران و کارکنان در بیمارستان ها محسوب نمی شود اظهار کرد: حدود ۱۵ سال پیش هزینه غذای شرکت های تولیدی با تاخیر ۱۴ تا ۱۵ ماهه پرداخت می شود و این در حالی است که این تاخیر در حال حاضر ۵ الی شش ماه است و با توجه به شرایط موجود نمی توان از این مسئله برای توجیه کاهش کیفیت غذای بیمارستان ها استفاده کرد.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مسئولان تغذیه بیمارستان ها باید در زمینه کیفیت غذا دقت نظر را داشته باشند و در این زمینه پاسخگو باشند تصریح کرد: در صورت وجود مشکل در این زمینه باید قبل از اعلام گروه های بازرسی و نظارتی، مسئولان تغذیه مراتب را پیگیری و به مسئولان ذیربط اطلاع دهند.
{jcomments on}