نمایش ۳۴ نگاره و مجسمه برنزی در نمایشگاه « نگارینه ها »
.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری ،این نمایشگاه با همکاری گروه پژوهشی هنر های سنتی پژوهشگاه و گروه هنر شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی نهم دی ماه ساعت ۱۴ افتتاح و تا شانزدهم همین ماه برپا خواهد بود .
این نمایشگاه از درون مشق عملی و نظری سر برآورده است و برخی از تلاش ها و تجربه های مینا صدری و حسین عصمتی را در مرتبه مشق خیال، به منظور شناخت بیشتر قابلیت های نگارگری در بر می گیرد.
نگاره های موجود در این نمایشگاه را می توان پیشینه عملی برای خلق مجسمه هایی دانست که در این نمایشگاه در معرض دید قرار گرفته و تلاش شده مجسمه های برنزی نیز ویژگی های نگارگری را در خود داشته باشند.
گفتنی است ، نگارگری یا نقاشی ایرانی ماحصل تمدن ایرانی اسلامی است. این هنر که در طی قرن های متمادی به تکامل رسیده و تکوین یافته ، در خود قابلیت هایی به جهت خلاقیت و نوآوری و گشودن مسیرهای تازه در مقابل هنر دارد. باید امکانات ابداع و خلاقیت موجود در نگارگری را شناخت و آنها را به جهت کاربست در تولیدات هنری احصا کرد که این شناخت جز با مشق نظری و عملی حاصل نمی شود و جز به مشق خیال به کمال نمی رسد.