عمومی | معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

کسب‌وکارهای جدید زیستی دریایی به میدان می‌آیند

یکی از اقدامات ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای توسعه فناوری‌های زیستی حوزه دریا، تشکیل کارگروهی در این حوزه بود. در این کارگروه، خدمات‌رسانی به صنایع مختلف و رفاه انسانی با تاکید بر حفظ محیط‌زیست دریایی و توسعه پایدار منابع دریایی مدنظر قرار گرفته است.

تعیین اولویت‌ها و برنامه‌های مرتبط با توسعه زیست‌فناوری دریا در برنامه ششم توسعه و تدوین نقشه راه توسعه حوزه زیست‌فناوری دریا از مهم‌ترین اولویت‌هایی است که در این کارگروه بر آن تاکید شده است.

در همین راستا نیز کارگروه زیست‌فناوری دریایی ستاد توسعه زیست‌‌فناوری معاونت علمی و فناورری ریاست جمهوری اقدام به تعریف و تدوین بسته‌های حمایتی و تشویقی برای راه‌اندازی کسب‌وکارهای جدید در این حوزه کرده است.

«حمایت و تشویق بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان برای ورود ترکیبات زیست‌فناورانه دریایی به بازار را دنبال می‌کنیم.»

قانعی با اشاره به این نکته، می‌گوید: حمایت و تشویق بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان برای استفاده از ترکیبات زیست‌فناورانه دریایی در صنایع هم با همین هدف پیگیری می‌شود.

ظرفیت‌سنجی نیاز کشور به محصولات زیست‌فناورانه دریایی در صنایع دارویی، غذایی، پزشکی و انرژی یکی از پیش‌نیازهای توسعه صنعت زیست‌فناورانه دریایی در کشور است. این صنعت که ظرفیت بالایی در رونق زیست‌فناوری دارد به یکی از اولویت‌های اصلی ستاد توسعه زیست‌فناوری تبدیل شده است.

گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

پایان پیام/۲۳


اخبار مرتبط:

پیشرفت زیست فناوری دریایی در کشورهای درحال توسعه

زیست‌فناوری دریایی یکی از پردرآمدترین حوزه‌های صنایع دریایی است

زیست فناوری دریا و قابلیت‌های آن در درمان سرطان

محصولات زیست‌فناوری دریا تجاری‌سازی می‌شود