بالغ بر ۹۹ درصد نمونه های برداشتی از آب استخرهای شهرستان قزوین، دارای شرایط مطلوب بود
به گفته مهندس محمدتقی سلیمانی، کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین، بازرسان بهداشت محیط این مرکز بر وضعیت بهداشتی استخرهای شنا نظارت کامل دارند. وی افزود: شهرستان قزوین ۱۹ استخر دارد و در بازرسی هایی که برای کنترل کیفی آب این مکان ها، در شش ماه نخست سال ۹۸ انجام شد، ۹۸.۹۸ درصد نمونه ها، دارای شرایط مطلوب بود.
مهندس سلیمانی با تاکید به اینکه نظارت و مراقبت بهداشتی از استخرهای شنا از نظر حفظ بهداشت عمومی، اهمیت زیادی دارد، گفت: باید مدیران استخر برای کنترل و اجرای دقیق مقررات بهداشتی و ایمنی، نهایت کوشش و مراقبت را انجام دهند .
توزیع و فروش مواد غذایی در محوطه استخرها، ممنوع
بنا به اظهار کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان قزوین، توزیع و فروش هرگونه مواد غذایی در محوطه استخرها با توجه به شرایط خاص هوا در این اماکن ممنوع است و فروش باید در بوفه بیرون از محوطه انجام شود. مهندس سلیمانی تاکید کرد: نگهداری مواد غذایی در اطراف استخر، به دلیل وجود بخار و گرمای موجود، خرابی آن را در پی دارد، پس بهرهبرداران استخرها باید این موضوع را مد نظر قرار دهند .
وی خاطر نشان کرد که بازدید و سرکشی از استخرها برای بررسی وضعیت کمی و کیفی آب استخر، رعایت موارد ایمنی و بهداشتی و دیگر موارد، ادامه دارد . مهندس سلیمانی از مردم خواست که موارد نقض مقررات بهداشتی در استخرها را حتما به شماره «۱۹۰» اطلاع دهند.