عمومی | مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان

افتتاح دومین دوره مهارت افزایی کارشناسان مروج پهنه های سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان با مشارکت مرکز تحقیقات وآموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان در پردیس تحقیقات بروجرد

روز یکشنبه ۱ دیماه سال جاری ، مراسم افتتاحیه دومین دوره مهارت افزایی کارشناسان مروج پهنه ها سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان با حضور مهندس محسنی معاون دفتر آموزش کارکنان وزارتخانه، مهندس خوش صفا معاون توسعه منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی استان، دکتر موموندی رئیس اداره ترویج سازمان جهاد کشاورزی لرستان، مهندس آزادبخت معاون آموزشی مرکز تحقیقات وآموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان، معاونان و مدیران سازمانی و ۲۰۰ نفر از کارشناسان و مروجین پهنه مراکز خدمات کشاورزی شهرستان های بروجرد، الیگودرز و خرم آباد در محل پردیس تحقیقات وآموزش کشاورزی و منابع طبیعی بروجرد برگزار گردید.

دکتر چگنی رئیس پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی بروجرد ضمن خیر مقدم و اشاره به برگزاری خوب دوره مهارت افزایی و دوره های آموزش کارکنان در سال ۹۷ افزود: تمام ظرفیت های پردیس بروجرد جهت اجرای دومین دوره نیز در اختیار مروجین قرار می گیرد.
مهندس آزادبخت معاون آموزشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان چگونگی اجرا، گروه‌بندی و زمان‌بندی انجام طرح مهارت‌افزایی کارشناسان مروج پهنه مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌های لیگودرز، بروجرد و خرم آباد را به طور کامل برای حضار توضیح داد.
مهندس خوش صفا معاون توسعه منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان کمبود آموزش، فناوری و زیرساخت های لازم را از مشکل های اساسی کشاورزی استان دانست و افزود: کارشناسان پهنه باید بواسطه توانمندشدن و ارتقای مهارت های خود این مشکل ها را رفع کنند.
وی همچنین با اشاره به تکالیف و بخشنامه های قانونی مربوط به دوره های آموزش کارکنان افزود: با وجود چالش های پیش رو، ظرفیت مناسبی در بخش کشاورزی برای افزایش بهره وری و توسعه پایدار فراهم است و امیدواریم با برگزاری اینگونه دوره ها و افزایش توانمندی بخش تخصص کارشناسان پهنه به رشد تولید پایدار دست یابیم.
دکتر موموندی رئیس اداره ترویج سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تشریح فرایند نیاز سنجی دوره های مهارت افزایی گفت: با توجه به وضعیت موجود کشاورزان در جامعه و دسترسی به اینترنت و مراجع علمی، کارشناسان ما باید از لحاظ علمی در رتبه های بالاتری نسبت به کشاورزان باشند تا حرفی برای گفتن داشته و آموزش ها و اطلاعات لازم را در اختیار کشاورزان و بهره برداران قرار دهند.
مهندس محسنی معاون دفتر آموزش کارکنان وزارت جهاد کشاورزی ضمن بیان ضرورت نیاز آموزشهای به روز کارکنان وشبکه براستفاده از ظرفیت های آموزشی موسسه برای افزایش ضریب نفوذ برنامه های آموزشی به استان ها تاکید نمودند.
وی در ادامه افزود: در سال ۹۷ یک عملکرد مناسبی داشتیم و در همین راستا، توسط همکاران زحمات بسیار زیادی کشیده شده است و باید در ارزیابی یک نتیجه خوبی را شاهد باشیم.
معاون دفتر آموزش کارکنان وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: برای ارتقاء بهره‌وری با توجه به پتانسیل بخش کشاورزی با رویکرد اقتصاد مقاومتی باید همت و جدیت را برای توسعه و استمرار کشت های مناسب با شرایط حاکم و تولید محصولات کشاورزی در راستای امنیت غذایی جامعه در شرایط حاضرکشور مورد رصد قرار داده و شرایط را برای تولید کنندگان و بهره برداران تسهیل نماییم.

روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان