در آیین افتتاح نمایشگاه عکس «کتابت قرآن در تاریخ کازرون» مطرح شد / رییس حوزه علمیه کازرون: شاهد پویشهای مردمی در حوزههای قرآنی هستیم / معاون فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون: این نمایشگاه، بازنمایی یک خصیصه ویژه اهالی کازرون است
رییس حوزه علمیه کازرون در ادامه با تشکر از دانشگاه سلمان فارسی به واسطه برگزاری این نمایشگاه، افزود: قطعاً هرگونه ارج نهادن به این کتاب آسمانی، قابل تقدیر است؛ چرا که جامعه جهانی محتاج و نیازمند به کمالاتی است که قرآن در اختیار بشر میگذارد.
حجتالاسلام صحرایی در پایان تصریح نمود: پس از حادثه حوزه علمیه کازرون که در آبانماه اتفاق افتاد، اکنون به لطف و عنایت خدا شاهد پویشهای مردمی در حوزههای مذهبی هستیم و این نمایشگاهی که از سوی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزارشد، قطعاً میتواند در این جریان همدردی خوبی باشد.
در ادامه دکتر مهدی رضایی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، طی سخنانی، ضمن خوشآمدگویی به مسوولین و سایر حاضران در آیین افتتاح این نمایشگاه عکس، برگزاری آن را در قالب دو هدف عمده عنوان نمود. ایشان در ابتدا خاطر نشان کرد: ما امیدواریم با برگزاری این نمایشگاه، پژوهشگران و دیگر اهالی شهرستان را متوجه یک خصیصه مهم کنیم که در طول تاریخ شهرستان کازرون وجود داشته است و تاکنون کمتر به آن پرداخته شده، آن هم کتابت قرآن توسط اهالی این شهر است.
دکتر رضایی در این خصوص تصریح نمود: شهر کازرون از قدیم به عنوان یک شهر مذهبی مطرح بوده و نمادهای مذهبی مختلفی در این شهر هست که از جمله میتوان به تعدد و تنوع مساجدی که در کازرون داریم و تقریباً کم نظیر است، اشاره کرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون همچنین افزود: علاوه بر تعدد بناهای مذهبی، این شهر در حوزهی مذهبی در بحث دیگری هم کم نظیر است، آن هم کتابت قرآن است. برگزاری این نمایشگاه و بازنمایی برخی از آثار ارزشمند کتابت قرآن توسط کازرونیها در طول تاریخ، به دنبال نمایش و یادآوری هرچه بیشتر این ویژگی شهر کازرون است. گواه تاریخی آن هم انواع نسخ کتابت قرآن است که در این نمایشگاه به نمایش درآمده و قدیمیترین آن به قرن ششم هجری قمری برمیگردد.
گفتنی است نمایشگاه عکس کتابت قرآن در تاریخ کازرون از روز شنبه ۳۰ آذرماه تا پنجشنبه ۵ دیماه در دانشگاه سلمان فارسی کازرون دایر میباشد و بازدید از آن برای عموم آزاد است. این نمایشگاه شامل ۱۶ تابلو از ۷ کاتب کازرونی است که برخی از آنها در کتابت، دارای ویژگیهای خاصی میباشند.