عمومی | دانشگاه علوم پزشکی تهران

سمپوزیوم چالش های قلبی بیماران مبتلا به سرطان در مرکز قلب تهران برگزار شد

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مرکز قلب تهران، این سمپوزیوم  روز پنجشنبه ۲۸ آذر ۹۸ با حضور متخصصان مختلف رشته های قلبی و استادان حوزه های مرتبط با درمان سرطان در سالن آمفی تئاتر مرکز قلب تهران برگزار شد.
دکتر حمیدرضا پورحسینی، رئیس مرکز قلب تهران گفت: این سمپوزیوم در راستای سلسله مباحث سمینارهای علمی این مرکز به طور ماهیانه برگزار می شود.
وی با قدردانی از دبیر علمی این سمپوزیوم، برای بهره مندی هرچه بیشتر حاضران از مطالبی که ارائه خواهد شد آرزوی توفیق کرد و از دکتر امین به دلیل حضور در این جلسه و تصویب راه اندازی آموزش بخش Heart Failure مرکز قلب برای گرفتن مجوز تربیت فلوشیپ تشکر کرد و یادآور شد از سال آینده مرکز قلب تهران علاوه بر سه رشته ای که فلوشیپ تربیت می کند در رشته Heart Failure هم فلوشیپ می پذیرد.
دکتر نوید دبیر علمی این سمپوزیوم در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی، اهداف برگزاری این سمپوزیوم را  بیان کرد و گفت: بیماریهای قلبی عروقی و سرطان دو علت اصلی مرگ و میر در جهان به شمار می رود در بیست سال اخیر شاهد پیشرفتهای بسیار گسترده ای در درمان بیماران مبتلا به سرطان روی داده است و سرطان را از آن غول ترسناک قدیم و بیماران محکوم به فنا، تبدیل به یک بیماری قابل کنترل کرده است. مطابق آمارهای منتشر شده غربالگری موثر و استراتژی های درمانی موفق منجر به کاهش ۲ درصدی در مرگ و میر ناشی از سرطان شده است.
وی افزود: در حال حاضر تخمین زده می شود که ۶۰ درصد افراد بالغ که جدیداً تشخیص سرطان برایشان گذاشته شده است، بقای ۵ ساله دارند. از آنجایی که بهبود میزان بقای سرطان به بهای افزایش بیماریهای قلبی عروقی و عوارض ناشی از درمانهای سرطان مطلوب نمی باشد، هر روز شاهد انتشار مقالاتی در زمینه تشخیص زودرس عوارض قلبی عروقی ناشی از درمان های ضد سرطانی هستیم. به عبارت دیگر با پیشرفت های حاصل شده، عاملی که محدود کننده طول عمر بیمار مبتلا به سرطان است دیگر خود سرطان نیست بلکه ممکن است عوارض قلبی عروقی حاصله، فاکتور محدود کننده وضعیت سلامتی بیماران ما باشد.
دکتر نوید گفت: در این سمپوزیوم قصد داریم که زمینه های لازم برای ایجاد تیم های مشترک درمانی شامل آنکو لوژیست، کاردیولوژیست، رادیوتراپیست و سایر همکاران گروه پزشکی را فراهم آوریم تا بتوانیم قبل، حین و پس از درمان بیماران را از نظر طبقه بندی، درمانهای پیشگیرانه اولیه، درمان عوارض احتمالی و نیز پیشگیری ثانویه مدیریت کنیم. همگرایی و همسویی هرچه بیشتر پزشکان در زمینه کاردیو آنکولوژی سبب ارتقای وضعیت سلامتی و بهبودی بیماران خواهد شد.
توضیح اینکه سخنرانان این مراسم علمی مطالب خود را در قالب مقاله، فیلم، پاورپوینت و پرسش و پاسخ به سمع و نظر حاضران رساندند.
دکترها امین، راد، نوید، ثابت، خبازیان، تاجیک، سامی، فروزان نیا، جناب، بزرگی، کامران زاده و حاج احمدی سخنرانان این سمپوزیوم بودند که در چهار بخش به همراه هیئت رئیسه و اعضای پانل مطالب خود را مطرح کردند.
در پانل اول دکتر پورحسینی، دکتر نعمتی پور و دکتر امین اعضای هیئت رئیسه بودند، در پانل دوم دکتر تقوی، دکتر محمدرضایی، دکتر امیدی و دکتر داورپسند هیئت رئیسه را اداره کردند، در پانل سوم دکتر احمدی، دکتر شیرزاد، دکتر راد و دکتر کامران زاده به مدیریت جلسه پرداختند، در پانل چهارم دکتر اسفند بد، دکتر صادقیان، دکتر علیدوستی، دکتر نوذری، دکتر نادری و دکتر محسنی عضو هیئت رئیسه بودند و در آخرین پانل هم دکتر امین، دکتر سالاری فر، دکتر ظروفیان، دکتر سمیعی و دکتر موسوی هیئت رئیسه را مدیریت کردند.
خبرنگار: محسن اسماعیلی
عکس: حامد بلورفروش