برگزاری مراسم بزرگداشت روز زن در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل
به گزارش روابط عمومی مرکز روز یکشنبه 20 اسفندماه جلسه بزرگداشت روز زن با حضور رئیس مرکز و رئیس حراست، رئیس اداره امور مالی و بانوان همکاران در دفتر مدیریت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل برگزار شد .
دکتر کربلائی خیاوی در این مراسم با اشاره به جایگاه و قداست ویژه حضرت زهرا (س) گفت: زن در قرآن، کوثر نامیده شده و مصداق اقیانوسی از خیر و برکت است. دامن پرمهرش به عنوان مادر، سرچشمه برکات است و زمزمه مادر در گوش فرزند زمزمه الهی است.
دکتر کربلائی خیاوی با بیان اینکه شناخت عوامل سعادت و رشد جامعه نیاز به بررسی خانواده دارد، خاطرنشان کرد: خانواده اولین کانون نهادینه کردن ارزشها و قواعد زندگی هست، مادران نقش مؤثرتری در آشنایی فرزندان با این آداب و ارزشها برعهده دارند .
در ابتدای این جلسه حجتالاسلام و المسلیمن دهقان مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در مرکز نیز ضمن اشاره به نگاه قرآن کریم و اسلام به زن و جایگاه رفیع او در جامعه سخنانی در خصوص جایگاه و نقشآفرینی بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها در دوران حیات مبارک ایشان بیان داشت .
همچنین جلسه مشابهی با حضور دکتر کربلائی خیاوی در پردیس آموزش کشاورزی اردبیل برگزار شد. در پایان از بانوان همکار با اهدا لوح تقدیر و هدایای ویژه تجلیل شد .
روابط عمومی و بین الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل