عمومی | دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد

لزوم بهره‌گیری از پژوهش برای اشتغالزایی و رونق اقتصادی استان چهارمحال‌و‌بختیاری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:
مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با حضور دکتر ابراهیم رحیمی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری، مسئولین استانی، اعضای هیات علمی و دانشجویان در تالار امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار و از  ۵ استاد برگزیده پژوهشی، ۳ فناور برتر، ۳ دانشجوی منتخب باشگاه پژوهشگران جوان، ۴ دانشجوی پژوهشگر برتر و ۴ انجمن علمی برتر دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در این مراسم با گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، این هفته پژوهش اثربخش, فناوری ارزش آفرین و رونق تولید از جانب دانشگاه معرفی کرد و گفت: در این هفته دانشجویان و محققین با رویکرد دانشگاه می شوند.
دکتر حسین سازگار اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد برای نخستین بار سامانه پایش و نظام موضوعات را پایه گذاری کرده است و هدف از این سامانه طرح مسائل مربوط به پتانسیل و مشکلات در مناطق و استان های مختلف و پژوهش و فعالیت های مربوط به حیطه های ذکر شده توسط مسولین علاقه مند چه خارج و چه در داخل مناطق است.
وی در رابطه با استان چهارمحال وبختیاری افزود: ما به دنبال معرفی موضوعاتی هستیم که پتانسیل های منطقه را تحت پوشش قرار دهد و نیاز های استان و منطقه را فراهم کند همچنین از ویژگی ها و مزیت اینگونه موضوعات مساله محور و خروجی محور بودن آن است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: باید پژوهش هایی را مد نظر گرفت که  منجر  به تولید محصول و رونق چرخ های اقتصادی شود و در گام بعدی در قسمت پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی، موضوعات و فناوری ها مورد توجه قرار گیرد که خروجی محور, محصور محور و در نهایت منجر به تولیدات اقتصادی در سطح گسترده تری شود.
دکتر سازگار تصریح کرد: پتانسیل های استان را باید شناسایی کرد و با انجام پژوهش هایی که منجر به فناوری هایی همراه با ارزش اقتصادی باشد به اشتغال زایی و رونق اقتصادی کمک کرد.
رییس کارآفرینان استان چهارمحال و بختیاری هم در این همایش گفت: در راستای بهبود عملکرد کارآفرینی و توسعه اشتغال همچنین اهمیت به پژوهش و فناوری، نیازمند است که دانشگاه‌ها، بخش های خصوصی و دولتی همه دست به دست هم دهند تا بتوانیم در راستای اهداف پژوهشی و فناوری در استان گام های بزرگی برداریم.
امین مالکی افزود: وجود نیروی جوان و افکار و ایده های نو نسبت به سال های گذشته باعث تحولی خاص در دستگاه‌های حاکمیتی استان شده و همچنین موجب احیای دوباره در زمینه های صنعتی، بازرگانی، کشاورزی و تولیدی در استان شده است.
وی اظهار داشت: قطب تولید ماهیان سردابی کشور، قطب تولید خوراک آبزیان خاورمیانه ،تبدیل و ایجاد شهرک تخصصی تولید فولاد، قطب تولید بادام در کشور و صنایع کشاورزی و تبدیلی ، بزرگترین واحد های فراوری و بسته بندی آبزیان ، بزرگترین صادر کننده لوازم خانگی و همچنین زنجیره تولید مواد شیمیایی مورد نیاز صنایع لاستیک سازی کشور را می توان از مهمترین دستاوردهای استان چهارمحال و بختیاری نام برد که همه اینها مدیون نخبگان اقتصادی و فرهیختگان علمی استان است که همگی منجر به بهتر شدن قابلیت هاو ظرفیت های استان شده است.
در این مراسم در بخش استادان از دکتر حامد سقایی، دکتر مهدی رئیسی، دکتر نوشا ضیاء، دکتر طیبه شریفی و دکتر مریم جعفری به عنوان برگزیدگان پژوهشی و در بخش فناور برتر دکتر فرهنگ تیرگیر، دکتر عادل خسروی و در بخش کارآفرین برتر دکتر مهرداد عطایی تجلیل شد.
همچنین در بخش دانشجویان، پریسا بهشود، لیلا قدرتی و الهه آل ابراهیم به عنوان منتخبین باشگاه پژوهشگران جوان، ماندانا علیپور، مریم صفرپور، نصیر لندی و احسان نمازیان دوست به عنوان پژوهشگران برتر تجلیل شد.
اضافه می شود: انجمن های علمی حقوق، مامایی، زیست شناسی و دامپزشکی هم به عنوان انجمن های علمی برتر تقدیر شد.