عمومی | دانشگاه فرهنگیان

لزوم افزایش امکانات با افزایش جذب دانشجو و توجه الگوی صرفه جویی در دانشگاه

دکتر  علی خاکی معاون طرح، برنامه و توسعه منابع با اشاره به  افزایش یک درصدی بودجه دانشگاه در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ و استان های محروم و دارای اولویت، بیان کرد: با توجه به افزایش پذیرش دانشجومعلمان باید میزان امکانات رفاهی و تجهیزات نیز چندبرابر شود.

وی همچنین با تاکید بر لزوم توجه به الگوی صرفه جویی در بسیاری از موارد و لوازم  گفت:  توجه به الگوی مصرف در دانشگاه بسیار نتیجه بخش بود و موجب کاهش و صرفه جویی در هزینه ها شد.

دکتر خاکی به استان های مورد توجه از جمله خوزستان، گلستان و ... اشاره کرد و افزود: در این خصوص تصمیم گیری هایی انجام شد و در هیات رئیسه بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه برخی از اعضای هیات رئیسه به همراه  دکتر باستانی مدیرکل حوزه ریاست و دبیر هیات رئیسه  به برخی پرسش های دانشجومعلمان پاسخ داد.