عمومی | دانشگاه هنر اصفهان

بزرگداشت روز ملی پژوهش در دانشگاه هنر اصفهان

پیرو بزرگداشت روز ملی پژوهش و برگزاری برنامه های پژوهشی همگام در سطح کشور در هفته پژوهش، نشست روز ملی پژوهش روز دوشنبه ۲۵ آذر ماه سال جاری از ساعت ۹ الی ۱۲ در سالن آمفی تئاتر دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد.
درابتدای این نشست که به منظور ارایه گزارش از فعالیتها و سیاست های پژوهشی دانشگاه و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاهی برگزار شد آقای دکتر رضا نصر اصفهانی رییس دانشگاه هنر اصفهان ضمن تبریک هفته پژوهش اظهار داشتند: پیشرفت و تکنولوژی های امروزی، همه و همه مرهون و مدیون افرادی است که به عنوان پژوهشگر در آزمایشگاه ها، لابراتوارها، کتابخانه ها و در مراکز پژوهشی، قدم به قدم دانش را رشد داده و آن را کاربردی نموده اند و ما از برکات آن استفاده می کنیم.
ایشان در ادامه افزودند: شاید به نظر برسد که پژوهش در دانشگاه های هنر، کمتر از دانشگاه های صنعتی باشد اما وقتی به درستی نگاه می کنیم می بینیم که در تمامی رشته های هنر، افرادی در دانشگاه های هنر، در ایران و سراسر جهان، پژوهش هایی انجام داده اند که بعضاً از ارزش های بسیار بالایی برخوردار است.
رئیس دانشگاه هنر اصفهان در خصوص اهمیت تحقیق و پژوهش و تاثیر آن بر جامعه اظهار داشتند: مقاله ها و کتاب ها و دانشی که توسط دانشگاهیان تولید می شود یا دانشی که در دانشگاه بومی می شود می تواند منشا پیشرفت جامعه باشد و اینکه افراد به عنوان پژوهشگر، در جای جای دانشگاه، به ویژه در تحصیلات تکمیلی، در خصوص چیزی که بعداً به نام ارزش افزوده مطرح است، بحث نموده و پژوهش و کار و تلاش می کنند و نتایج تحقیقات خود را به جامعه عرضه می کنند ، به مراتب در آینده می تواند بسیار مفیدتر از امروز مورد استفاده جامعه قرار بگیرد.
آقای دکتر نصر اصفهانی، ضمن تاکید بر لزوم کاربردی کردن پژوهش، هزینه نمودن برای آموزش و پژوهش را سرمایه گذاری دانستند که بازده آن نامحدود است و نمی شود بر روی کار پژوهشگر ارزش گذاری کرد چرا که ممکن است یک فرد با یک پژوهش کاربردی، یک جامعه را یک قدم به جلو ببرد.
آقای دکتر رضا نصر اصفهانی رئیس دانشگاه هنر اصفهان در پایان سخنان خود ضمن اشاره به حرکت دانشگاه به سوی رسیدن به دانشگاه های نسل سوم، اظهار امیدواری نمودند که: در حال حاضر پژوهش در کنار آموزش دیده می شود و با رویکرد جدیدی که دانشگاه وارد آن شده در آینده جایگاه پژوهش در دانشگاه بسیار بالاتر از آموزش دیده شود.
در ادامه برنامه بزرگداشت روز ملی پژوهش، آقای دکتر محمود قلعه نویی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه، ضمن تبریک این روز به پژوهشگران دانشگاهی، از تمامی کسانی که پیش از این گام های مثبت در حوزه پژوهشی دانشگاه برداشته و برای ارتقاء جایگاه این حوزه تلاش نموده اند تشکر نمودند. معاون پژوهش دانشگاه بر اهمیت ایجاد زیرساخت های لازم پژوهشی، شکل گیری گروه های پژوهشی و قطب های علمی تاکید نموده و اظهار امیدواری نمودند به هر یک از موارد مورد اشاره به طور جدی پرداخته شود.
آقای دکتر قلعه نویی در ادامه به تشریح فعالیت های معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه پرداخته و گزارش جامعی از فعالیت های انجام شده و جایگاه پژوهش و پژوهشگران دانشگاه، در شاخص های مختلف ارائه نمودند.
در ادامه این مراسم، آقای دکتر احمد شاهیوندی مدیر امور پژوهشی دانشگاه، ضمن تشریح نحوه انتخاب و معرفی پژوهشگران، مخترعین و برگزیدگان برتر و سیاست های آتی، ابراز امیدواری نمودند از سال آینده روز ملی پژوهش به عنوان روز خاصی مورد توجه قرار گیرد و شرایط به نحوی توسط معاونت آموزشی و گروه های آموزشی برنامه ریزی شود که امکان حضور عموم دانشجویان فراهم گردد تا از نزدیک با فعالیت های پژوهشی آشنا و از نزدیک شاهد موفقیت های دانشجویان پژوهشگر باشند و فعالیت ها از حالت صرفاً آموزشی به سوی پژوهشی حرکت نماید.
درادامه آقای کرمی رئیس بخش اطلاع رسانی و پایگاه های اطلاعاتی در خصوص علم سنجی در دانشگاه هنر اصفهان و راه های بهبود آن سخنرانی نمودند .
همچنین آقای دکتر امید عود باشی رئیس گروه امور فناوری دانشگاه، گزارش جامعی در خصوص فعالیت های انجام شده در آزمایشگاه مرکزی و حوزه انتشارات دانشگاه ارائه نمودند و آقای صالح غائی سرپرست مرکز رشد تخصصی هنر، به ارائه گزارش عملکرد پنج ساله مرکز رشد تخصصی هنر و برنامه های آتی مرکز پرداختند.
در پایان مراسم از پژوهشگران برتر دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

۱. پژوهشگر برتر دانشگاه ی در سطح هیات علمی دانشگاه

نام

گروه

امتیاز

دانشکده

۱

حمید رضا روحانی

نقاشی

۷۸

هنرهای تجسمی

۲

پریسا دارویی

ارتباط تصویری

۶۸

هنرهای تجسمی

۳

بهاره تقوی نژاد

صنایع دستی

۱۰۲

صنایع دستی

۴

زینب صابر

هنر اسلامی

۱۰۲

صنایع دستی

۵

ندا ترابی

موزه و گردشگری

۱۳۳

پژوهشهای عالی هنر و کارآفرینی

۶

رسول بیدرام

اقتصاد و کارآفرینی

۹۹

پژوهشهای عالی هنر و کارآفرینی

۷

نادر شایگان فرد

پژوهش هنر

۹۸

پژوهشهای عالی هنر و کارآفرینی

۸

نیما ولی بیگ

مرمت بنا

۱۳۷

حفاظت و مرمت

۹

پرویز هلاکویی

مرمت اشیا

۱۱۵

حفاظت و مرمت

۱۰

محمدی آچاچلویی

باستان سنجی

۱۰۶

حفاظت و مرمت

۱۱

مهدی سعدوندی

معماری

۱۶۱

معماری و شهرسازی

۱۲

محمود رضا ثقفی

معماری

۹۸

معماری و شهرسازی

۱۳

بهادر زمانی

شهرسازی

۸۱

معماری و شهرسازی

۲..مخترع برتر دانشگاهی
-دکتر حسین احمدی دانشکده حفاظت و مرمت
۳.پژوهشگر برتر طرح های برون دانشگاهی
- دکتر زاهد شفیعی دانشکده پژوهشهای عالی هنر و کارآفرینی
- دکتر احمد شاهیوندی دانشکده معماری و شهرسازی
۴.تقدیر از معاونان پژوهشی دانشکده
- دکترعیسی اسفنجاری دانشکده حفاظت و مرمت
- دکتر فروغ مهیار دانشکده معماری و شهرسازی
۵ .تقدیر از کتاب برگزیده یازدهمین جشنواره پژوهش و فناوری و ششمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستایی
-دکتر ناصر یارمحمدیان دانشکده پژوهشهای عالی هنر و کارآفرینی


فهرست پژوهشگران برتر دانشجویی دانشگاهی
۱.پژوهشگران برتر دانشجویی در سطح دانشکده
-علی مریدیان پژوهشهای عالی هنر و کارآفرینی
-رضا بهادری پژوهشهای عالی هنر و کارآفرینی
-ناهید جعفری دهکردی پژوهشهای عالی هنر و کارآفرینی

- محمد حدادی حفاظت و مرمت
-نوشین نظریه حفاظت و مرمت
- حسین سپیدنامه حفاظت و مرمت

- امین احدی معماری و شهرسازی
-گلناز مرتضایی معماری و شهرسازی

۲.هنرمندان برتر دانشجویی در سطح دانشکده
زهرا مقدمی هنرهای تجسمی
سحر فتاح هنرهای تجسمی
مجتبی عصیانی خوزانی هنرهای تجسمی
عرفان غلامی هنرهای تجسمی

کریم تخشا صنایع دستی
زهرا موتمر صنایع دستی
حسین عزتی صنایع دستی

۳.مخترع برتر دانشجویی
عباس افتخاری دانشکده حفاظت و مرمت

۴.فناور برتر دانشگاهی شرکت پادمهراز گردون شرکت مستقر در مرکز رشد دانشگاه
راهله طاهریان شرکت پادمهراز گردون