عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم

شستشوی دست‌ها تا ۶۰ درصد از ابتلا به آنفلوانزا جلوگیری می‌کند





در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان قم مطرح شد؛

کنترل آنفلوانزا در قم/
وضعیت بحرانی در قم نداشتیم/ مردم پیشگیری را جدی بگیرند/ شستشوی دست‌ها تا ۶۰ درصد از ابتلا به آنفلوانزا جلوگیری می‌کند


کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان قم با حضور دکتر سلیمان پور معاون سیاسی امنیتی استاندار و دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و مدیران استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم،
دکتر محمدرضا قدیر در این جلسه با اشاره به شیوع آنفلوانزا در کشور گفت: از ابتدای آغاز موج این بیماری، در استان قم تلاش کردیم تا در راستای کنترل و پیشگیری از این بیماری کوشیده و با ارائه آموزش‌های لازم از گسترش بیماری جلوگیری کنیم.

وی تاکید کرد: استان قم هیچ وضعیت بحرانی را در خصوص آنفلوانزا نداشته و دارو موردنیاز نیز در استان وجود دارد و تامین‌شده است و امیدواریم که با پیشگیری توسط مردم از گسترش ابتلا به این بیماری جلوگیری کنیم.

دکتر محمد نیک پور معاون فنی مرکز بهداشت قم نیز در این جلسه با اشاره به راه‌اندازی کمپین شستشوی صحیح دست‌ها در مدارس گفت: یکی از جامعه هدف این بیماری، دانش آموزان دوران دبستان هستند که به‌منظور آموزش و پیشگیری، کمپین شستشوی صحیح دست‌ها در مدارس اجراشده است.

وی بیان داشت: شستشوی دست به‌عنوان یک اقدام تاثیرگذار در جلوگیری از انتقال ویروس آنفلوانزا موثر است و ۴۰ تا ۶۰ درصد از ابتلا به بیماری جلوگیری می‌کند.

معاون فنی مرکز بهداشت قم تاکید کرد: یکی از نکته‌های اصلی عدم خوددرمانی است که در صورت بروز هرگونه علائم، بیمار باید فورا به پزشک مراجعه کند.

دکتر سلیمان پور معاون سیاسی امنیتی استاندار قم نیز در این جلسه ضمن قدردانی از تلاش صورت گرفته توسط دانشگاه علوم پزشکی قم در کنترل بیماری آنفلوانزا در قم گفت: اقدامات گسترده‌ای انجام شد که قدردانی می‌کنیم و انتظار است که رسانه‌ها نیز در خصوص این اقدامات اطلاع‌رسانی کنند.

وی تاکید کرد: لزوم توجه به پیشگیری بسیار مهم است و نباید به‌هیچ‌عنوان از این موضوع غفلت کرد و با آموزش صحیح در این خصوص اجازه گسترش بیماری را نداد.