مشارکت پزشکان در برنامه های آموزش ایدز وآنفلوانزا در مدارس شهرستان کیار
وبدا؛ سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کیار ، از مشارکت فعال پزشکان در برنامه های آموزش ایدز و آنفلوانزا در مدارس این شهرستان خبر داد.
به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومی شبکه؛ رشید طاهری افزود: در هفته اطلاع رسانی بیماری اچ آی وی، علاوه بر کارشناسان مبارزه با بیماری ها و مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت و بهورزان، پزشکان نیز مشارکت مطلوبی در روند ارایه آموزش های رویکرد نوین آموزش اچ آی وی و هشدارهایی برای آنفلوانزا داشتند.
وی تصریح کرد: این عزیزان به مدارس تحت پوشش مراجعه و آموزش های لازم را به دانش آموزان و اولیاء دانش آموزان ارایه می نمودند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کیار در ادامه با اشاره به نقش سفیران سلامت در ترویج فرهنگ خود مراقبتی و ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه به برگزاری جشن تقدیر از سفیران سلامت شهرستان به مناسبت روز داوطلب اشاره داشت و افزود: به مناسبت روز جهانی داوطلب مراسم تقدیر و تشکر از سفیران سلامت محله شهرستان کیار با حضور داوطلبان شهر شلمزار، دستنا و روستای خراجی در تاریخ ۲۰/۹/۹۸در محل سالن اجتماعات شبکه برگزارگردید.
به گفته وی، در این جلسه ضمن عرض خوشامدگویی و بیان اهداف جلسه و تبریک روز داوطلب توسط معاونت بهداشتی شبکه، توسط مسئول واحد آموزش و ارتقاء سلامت نحوه ارزیابی عملکرد سفیران سلامت و همچنین دستورالعمل اجرایی این برنامه بیان گردید و در ادامه نیز توسط کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها مباحث آموزشی HIV و آنفلوانزا ارائه شد و در پایان نیز از فعالان این عرصه با اهداء هدایایی تقدیر به عمل آمد.
طاهری در ادامه از برگزاری همایش باروری سالم/ازدواج آسان در دانشگاه پیام نور شلمزار خبر داد.
به گفته وی، جلسه آموزشی در خصوص ارتقاء نرخ باروری کلی با حضور فرماندار و همراهان و رئیس دانشگاه پیام نور جهت دانشجویان برگزار گردید.
طاهری افزود: لله گانی، مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت شبکه، در خصوص اهداف برنامه باروری سالم در جهت ارتقاء نرخ باروری کلی و سیاست های جمعیتی و ازدواج ساده توضیحات لازمه ارائه نمود و در ادامه نصیری فرماندار شهرستان کیار بر ارتقاء نرخ باروری تاکید نمود.