مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در سال ۹۸ با حضور دانشگاهیان و شرکتها، ادارات و جمعی از صاحبان صنایع همکار با دانشگاه برگزار شد
مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در سال ۹۸ با حضور دانشگاهیان و شرکتها، ادارات و جمعی از صاحبان صنایع همکار با دانشگاه برگزار شد
در این مراسم که با حضور دکتر گزنی، معاون سابق پژوهشی ISC ، اعضای هیات رئیسه و مسئولان و جمعی از دانشجویان برگزار شد، دکتر حسن ولی زاده رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در سخنانی با تقدیر از اساتید و دانشجویانی که در شرایط سخت و مضیقه های مالی با تلاش و همت والای خود با فعالیتهای پژوهشی و فنآفرینی باعث ارتقای نام و جایگاه دانشگاه میشوند به چالش ها و مشکلات ناشی از تحریمهای ظالمانه بر علیه کشور عزیز ایران اسلامی اشاره نمود و با یادآوری نقش مهم دانشگاه در ارائه راه حل برای مشکلات ناشی از این موضوع گفت: کشور ما در اثر سیاستگذاریهای صحیح و تلاشهای فراوان جایگاه مطلوب علمی در منطقه و دنیا به خود اختصاص داده است و به لحاظ تولید علم و فناوری موقعیت شایسته ای را داراست. وی اضافه کرد که متاسفانه از توانمندی و پتانسیل عظیم و پر ارزش موجود در دانشگاهها در جهت حل مشکلات مختلف جامعه و کشور استفاده نمی شود .
ولی زاده در ادامه افزود: در کشور ما این انتظار که نهاد دانشگاه باید پاسخگو بوده و برای مشکلات راه حل داشته باشد مشاهده میشود، و این یکی از نشانه های مهم اثرگذاری دانشگاه در جامعه هست ولی واقعیت آن است که دانشگاهها به لحاظ حمایتهای زیرساختی و مالی و اعتباری دچار چالشها ومشکلات فراوانی بوده به روزمرگی افتادهاند. در حالی که اگر ما به دانشگاه نقش اساسی و منشا تحولات را قائلیم، باید ابتدا به حل مشکلات خود این نهاد تمرکز کنیم که در این صورت دانشگاه های توانمند کشور با شتاب بیشتری در مسیر حل مسائل و مشکلات جامعه و کشور حرکت خواهد کرد.
وی در پایان به تمرکز کارهای تیمی و بین دانشگاهی در انجام طرح ها و پروژههای ملی برای رفع انواع بحرانهای ملی زیست محیطی و آب و ... تاکید نمود.
دکتر علی عجمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، سخنران بعدی بود که گزارش عملکرد حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه در یکسال گذشته را ارائه نمود.
در این مراسم دکتر گزنی معاون سابق ISC و عضو هیات علمی گروه پژوهشی مدیریت اطلاعات پایگاه استنادی جهان اسلام ( ISC ) به سخنرانی تحت عنوان ثروت آفرینی از علم پرداخت.
گفتنی است در پایان این مراسم از شرکتهای حامی پژوهش وهمکار با دانشگاه، فناوران برگزیده دانشگاه، پژوهشگران دارای بیشترین طرح خاتمه یافته برون دانشگاهی، پژوهشگران فعال در حوزه روابط بین الملل، برگزیده نمایشگاه ربع رشیدی تبریز۲۰۱۹ ، پژوهشگر برتر دانشجویی، و ۱۷ پژوهشگر برگزیده دانشگاه تقدیر و تجلیل شد که طی آن، خانم دکتر سمیرا آغبلاقی از گروه مهندسی مکانیک دانشکده فنی و مهندسی، عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه را بخود اختصاص داد.