عمومی | مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل

برگزاری برنامه‌های ترویجی در قالب IPM/FFS با مشارکت محققان ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مشگین شهر

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل طی دهه اول و دوم آذرماه ۱۳۹۸ برنامه‌های IPM/FFS در خصوص بهداشت و تغذیه باغات هلو و شلیل با حضور آقایان مهندس پیرایش و مهندس معصومی از محققان ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مشگین شهر، باغداران و کارشناسان مرکز خدمات حومه مشگین شهر در روستای تبنق و آلوج برگزار شد.

در ابتدای برنامه مسئول ترویج مدیریت جهاد کشاورزی مشگین شهر ضمن تشریح اهداف طرح از حضور گرم باغداران، مروجان و تسهیل گران بخش و همچنین محققان معین قدردانی نمود.

در ادامه آقایان مهندس پیرایش و معصومی در خصوص اهمیت بهداشت باغ در کاهش خسارت آفات و بیماری‌ها توضیحات لازم را دادند و در ادامه به زمان مناسب تغذیه باغات و نحوه تغذیه از طریق چال کود و نوع و مقدار کود مورد استفاده آخرین یافته‌های تحقیقاتی را ارائه نمودند همچنین به نقش و اهمیت کودهای هیومیک اسید در حاصلخیزی خاک و تسهیل جذب عناصر مانند آهن، روی و بر توسط درختان با کاربرد هیومیک اسید مطالبی بیان کردند. در پایان به سوالات حاضرین در خصوص تغذیه و بهداشت باغ توضیحات لازم داده شد.