عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

اهمیت غربالگری رتینوپاتی درنوزادان نارس بررسی شد



سمینار رتینوپاتی در نوزادان نارس با حضور اساتید و متخصصان چشم پزشکی، نوزادان و بیهوشی بیمارستان های دولتی و غیردولتی تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از بیمارستان امام حسین(ع)، در این گردهمایی علمی که با حضور متخصصان چشم پزشک، متخصصان اطفال، متخصصان بیهوشی، پزشکان عمومی و پرستاران برگزار شد، اهمیت غربالگری و تشخیص رتینوپاتی و عوارض آن در نوزادان نارس مورد تاکید قرار گرفت.


در این سمینار شرکت کنندگان با عوامل خطر در بروز رتینوپاتی، علت و مراحل رتینوپاتی در نوزادان نارس، عوارض و نتایج طولانی مدت ROP آشنا شدند.


در پنل اول دکتر سهیلا نوشاد متخصص اطفال در مورد عوامل خطر در بروز رتینوپاتی نارسی و موسوی سرپرستار بخش  NICU در خصوص مراقبت های پرستاری از نوزاد نارس مطالبی را بیان کردند.


در ادامه علت و مراحل رتینوپاتی نوزادان نارس توسط دکتر علیرضا رمضانی فوق تخصص شبکیه و اپیدمیولوژی و راهنمای غربالگری  ROP در ایران توسط دکترهمایون نیکخواه فوق تخصص ویتره و رتین تشریح شد.


در پنل دوم نیز دکترنارسیس دفتریان متخصص چشم پزشکی به تبیین روش معاینه و تله اسکرینینگ درROP  پرداخت و عاطفه حیدری پرستار کارشناس ROP در مورد اهمیت تله مدیسین و مشکلات آن توضیحاتی ارایه کرد.


در ادامه پنل دکتر اردشیر تاجبخش متخصص بیهوشی به بیان توضیحاتی در ارتباط با بیهوشی و مراقبت های قبل و پس از آن در ROP،  دکتررامین نوری نیا متخصص چشم پزشکی درخصوص درمان و معاینات بعدی در ROP و دکتر افسر فراهانی متخصص چشم پزشکی درخصوص عوارض دیررس و نتایج طولانی مدتROP پرداخت .


این سمینار آموزشی به همت اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه و واحد آموزش بیمارستان امام حسین(ع) و با حضور ۱۲۰ تن از اساتید و متخصصان چشم پزشکی، نوزادان و بیهوشی بیمارستان های دانشگاهی، غیردانشگاهی و خصوصی تحت پوشش دانشگاه در آمفی تاتر بیمارستان امام حسین(ع) برگزار شد.


انتهای پیام/