عمومی | دانشگاه صنعتی ارومیه

برگزاری اولین جشنواره سفره دانشجویی در دانشگاه صنعتی ارومیه

به همت مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه، اولین جشنواره سفره دانشجویی در فضایی پرنشاط با حضور دانشجویان خوش ذوق و هنرمند برگزار شد.
در این جشنواره، شش گروه دانشجویی، با انواع غذاهای بومی، سنتی و مدرن، مانند کوفته، دلمه، شله، ته چین سمنانی، خاگینه، فرنی، ته چین، نان محلی، باسلوق و کوپه شرکت کردند. پس از ارزیابی داوران، به ترتیب خانم غنی دل با دلمه، نان محلی و باسلوق به مقام اول، آقای عالی نژاد عالی نسب با کوفته و خاگینه به مقام دوم و خانم ساداتیان با غذای شله به مقام سوم دست یافتند.
به نفرات اول تا سوم هدیه ای به رسم یادبود از طرف معاونت فرهنگی و دانشجویی اهدا شد.