نشست هم اندیشی اعضای هیئت علمی با هدف مرجعیت علمی و تعالی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: این نشست با حضور رییس دانشگاه،معاونین ،روسای مراکز تحقیقاتی ،مدیران گروههای آموزشی و جمعی از اعضای هیئت علمی مورخ ۱۶ آذرماه در سالن VIP مرکز همایش های رازی برگزار گردید.
در ابتدا دکتر مظاهری نژاد؛ معاون آموزشی دانشگاه به بیان اهداف این نشست پرداخت و افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران حایز رتبه سه آزمون های جامع در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور است و دارای ۶۳۵ دانشجوی استعداد درخشان و ۹۹۳عضو هیئت
می باشد.در ادامه دکتر کوهپایه زاده با اشاره به ضرورت هم فکری در خصوص تعالی دانشگاه عنوان نمود:جایگاه روسای مراکز تحقیقاتی و مدیران گروههای آموزشی به عنوان لیدرهای آموزشی و پژوهشی در برنامه سرآمدی دانشگاه مهم است .
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: اگر ما معتقد به حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم هستیم باید مصداق های همکاری های بین رشته ای را مرور نماییم.
وی افزود:با یک برنامه ریزی قدرتمند و به صورت هدفمند ازپتانسیل های بالقوه و فرصت های موجود در دانشگاه نهایت استفاده را نماییم.
ایشان با تاکید بر تربیت دانشجویان توانمند و فناور خاطر نشان کرد: در کنار دانش پزشکی می بایست از ظرفیت دانشگاههای صنعتی،استارت آپ ها و شرکت دانش بنیان
بهره مند شد.
دکتر کوهپایه زاده تصریح کرد:باید از توانمندی های حوزه های مختلف که زود بازده هستند استفاده کرد و برای اجرای پروژه ها از مشارکت سرمایه گذاران و ساختارهای حمایتی بهره برد.
ایشان از معاونین و روسای دانشکده هاخواست تا بوروکراسی های سنگین را برطرف و کار را برای ادامه مسیر تسهیل نمایند.
سپس دکتر حقدوست؛رییس اتاق فکر دانشگاه در مورد مرجعیت علمی ،همگرایی علوم،محورهای ضروری برای سرآمدی و ارتقا فضای علمی سخنرانی کرد.
همچنین دکتر متولیان ؛معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ،گزارشی از پروژه تمهیدی ، راهبردی و پایش نیل به مرجعیت علمی ارائه نمود و مهمترین حیطه های سرآمدی دانشگاه را بیان کرد .
وی با تاکید بر مرجعیت بین المللی ، افزود: ترسیم نقشه راه کسب مرجعیت علمی،تبیین الزامات ساختاری و فرآیندی و مشارکت اعضای هیئت علمی برای تحقق این هدف مورد انتظار است.
دکتر متولیان با اعلام فراخوان ارایه طرح در سامانه نیماد ،اظهار کرد:سالیانه حدود ۵۲۰۰ طرح تحقیقاتی و ۲۱۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی ایران ارائه می شود که باید در این زمینه اولویت های پژوهشی و ارزشیابی کیفی پژوهش ها مورد توجه قرار گیرد.
گفتنی است در این جلسه دکتر ناصری پور با طرح موضوع حوزه سرآمدی سلول های بنیادی و طب بازساختی به بررسی بازار سلولهای بنیادی در ایران و جهان پرداخت.
وی بر سرمایه گذاری نیروی انسانی( دانشجویان )، مدیریت صحیح و پیاده سازی عملی مولفه های دانشگاه نسل سوم تاکید کرد.
دکتر پازوکی؛ رییس مرکز تحقیقاتی جراحی های کم تهاجمی ،دیگر سخنران این نشست در مورد اقدامات آموزشی ،پژوهشی و درمانی مرکز جراحی های درون بین توضیح داد و با طرح چالش های موجود خواستار حفظ نیروی انسانی و حمایت دانشگاه از ایشان شد.
همچنین دکتر مهروی مدیر گروه نانو فناوری درخصوص اجرای مگا پروژه توسعه نانو فناوری سلامت در دانشگاه ، مطالب لازم را عنوان کرد و به ارتباط علوم پایه و بالینی برای درمان بیماری سرطان و تولید محصولات حوزه نانو اشاره کرد.
ایشان از تخصیص سه آزمایشگاه جامع برای توسعه نانو فناوری در دانشگاه خبر داد .
در ادامه دکتر توکلی، راهکارهای اجرایی برای تعالی دانشگاه را بیان کرد . معاون درمان دانشگاه،کاهش بوروکراسی اداری ،تامین منابع لازم، اطلاع رسانی بین گروهی و ایجاد گروههای تخصصی را حایز اهمیت برشمرد.
در پایان . اعضای هیئت علمی،نقطه نظرات و پیشنهادات خود را برای تعالی دانشگاه علوم پزشکی ایران ارائه نمودند.
تهیه خبر: رهنورد