پژوهشگران خدمات حمایتی متنوعتری دریافت میکنند
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ایمان افتخاری رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری عمده فعالیتهای این مرکز را در حوزههایی مانند حمایت از طرحهای پژوهشی، پسادکتری، پسا دکتری ویژه، رسالههای دکتری، حمایت از همایشها و رویدادهای علمی، اعطای کرسی پژوهشی، اعطای پژوهانه(گرنت) دانست و گفت: البته حمایت از ایجاد و توسعه مراکز نوآوری نیز در این لیست قرار دارد تا فعالیتهای علمی بیشتری در کشور توسط محققان انجام شود.
افتخاری ادامه داد: از زمان شکلگیری تا کنون صندوق در بیشتر این فعالیتها رشد دوبرابری داشته است. بنابراین ایجاد تنوع در نوع فعالیتها و ارائه خدمات، کیفیت بخشی، ایجاد تعادل، تکثر، هدفگرایی و آمایش پژوهشی از جمله رویکردهای جدید صندوق است تا ضمن حمایت متوازن با توجه به ظرفیت دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی نگاه منطقی و درست به تولید علم و امور پژوهش و فناوری داشته باشد.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری تدوین برنامههای چالش، پیشگامان، میثاق، پیشتازان را از دیگر راهبردهای جدید صندوق دانست و بیان کرد: همچنین علاوه بر این برنامهها، صندوق فعالیتهای مهمی در عرصه بینالمللی دارد که در این راستا میتوان به همکاری با کشورهای روسیه، آلمان، چین، ژاپن و اتریش اشاره کرد.
پایان پیام/۲۵
اخبار مرتبط:
* ماموریتها و نقشهای صندوق حمایت از پژوهشگران متحول خواهد شد
* رشد ۲ برابری حمایتهای صندوق از محققان و فناوران
* رشد ۲۷ درصدی پروژههای مصوب صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران
* سقف حمایت از پژوهشگران کشور افزایش یافت