بیست و هفتمین مرحله ارزشیابی طرحهای تحقیقاتی بخش تحقیقات جنگلها و مراتع مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل انجام گرفت
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل بیست و هفتمین مرحله ارزشیابی طرحها و پروژههای در دست اجرای بخش تحقیقات جنگلها و مراتع مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل توسط هیئت ارزشیابی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور به سرپرستی دکتر محمد متینی زاده از بخش تحقیقات جنگل و همراهی آقایان دکتر مصطفی اسدی از بخش گیاهشناسی، احسان زندی اصفهان از بخش تحقیقات مرتع و دکتر محمود بیات از بخش تحقیقات جنگل موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور از روز شنبه ۹ آذرماه ۱۳۹۸ به مدت دو روز در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آلاروق اردبیل انجام گرفت.
در این دوره ارزشیابی ۱۵ فقره پروژه تحقیقاتی ملی، مستقل و خاص در حال اجرای بخش تحقیقات جنگلها و مراتع مرکز با اخذ گزارش فعالیتهای بخش تحقیقات جنگلها و مراتع استان شروع شد و هریک از مجریان طرحها و پروژههای تحقیقاتی به صورت حضوری (ارائه پاورپونت)، گزارش جامع و کاملی را از روند اجرای طرحهای تحقیقاتی و نتایج حاصله ارائه نمودند و مستندات مربوطه را نیز تقدیم هیئت ارزشیابی کردند. در ادامه رهنمودهای لازم و ارزشمند در خصوص هر یک از پروژههای در حال اجرای بخش جنگلها و مراتع به مجریان طرحها توسط هیئت ارزشیابی ارائه گردید.
این هیئت از محل اجرای پروژههای تعیین مناسبترین فاصله کاشت بر روی عملکرد تولید چوب کلنهای موفق صنوبر و نیز پروژه بررسی کارایی پرایمینگ بذر بر جوانهزنی و استقرار برخی از گونههای پهن برگان مرتعی در شرایط آزمایشگاه، گلخانه و عرصه و هرباریم بخش بازدید کردند و با ارائه توضیحات مجریان پروژه در جریان پیشرفت کار، وضعیت موجود و نیازهای ضروری پروژه قرار گرفتند.
در نهایت جمعبندی مطالب و ارائه پیشنهادات توسط همکاران بخش و دکتر طلایی (رئیس ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آلاروق اردبیل) در حضور گروه ارزشیابی در محل ایستگاه اردبیل انجام شد. در این جلسه ابتدا دکتر رستمی کیا گزارشی از فعالیتهای بخش تحقیقات جنگلها و مراتع در طی یک سال گذشته را ارائه کرد و در ادامه خواستار تخصیص ردیف اعتباری و بودجه جهت نگهداری و توسعه کلکسیون گیاهان دارویی سامیان و همچنین قرقهای تحقیقاتی مرکز شد. سپس هریک از همکاران به ارائه نظرات و پیشنهادات در خصوص اجرای پروژههای در دست اجرای خود پرداختند و در ادامه دکتر طلایی ضمن تشریح فعالیتهای مرکز، خواستار حمایت هر چه بیشتر موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع از طرحهای تحقیقاتی و تخصیص اعتبارات پروژههای تحقیقاتی متناسب با هزینههای موجود شدند.
در این نشست دکتر محمد متینی زاده نیز خواستار تعامل هر چه بیشتر تحقیقات با بخش اجرا و اجرای پژوهشهای کاربردی و تقاضا محور با اعتبار پژوهشی بخش اجرا و همکاری در جهت حل مشکلات و چالشهای پیش روی منابع طبیعی استان شدند.