جلسه هم اندیشی اساتید بسیجی دانشگاه جامع علمی کاربردی "رویکرد شتابدهندهها از ایده تا محصول"برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، همزمان با سالروز تشکیل بسیج با حضور دکتر ابن الدین جانشین سازمان بسیج اساتید کشور، دکتر روحیان مسئول بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر موسی زاده مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر فرخ رئیس گروه آذین خودرو و با همراهی جمعی از اساتید بسیجی تهران، جلسه هم اندیشی اساتید بسیجی تهران "رویکرد شتابدهندهها از ایده تا محصول" در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید مسئول بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن خیرمقدم و خوش آمدگویی و تبریک فرارسیدن سالروز تشکیل بسیج مستضعفین به مدعوین به ارائه گزارش کوتاهی در خصوص نقش بسیج در پیشبرد اهداف کشور و تبیین نقش کانون ها در بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی پرداخت.
وی ضمن تاکید بر نقش خدشه ناپذیر بسیج از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون، اعلام داشت: بسیج اساتید همچنان می تواند با همان روحیه جهادی ضمن شناسایی و ورود به مشکلات صنعت کشور، نه تنها نقش اساسی در پیشبرد گام دوم انقلاب داشته باشد، بلکه نسل به نسل با برداشتن گام های بعدی اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی را به ثمر برساند.
در ادامه دکتر ابن الدین ضمن ابراز خرسندی از نقش و جایگاه مردم در دفاع از کیان نظام در راه پیمایی دفاع از دیدگاه های مقام معظم رهبری و مبارزه با آشوبگران در روز ۴ آذر ۱۳۹۸ پرداخت.
وی همچنین به تبیین نقش و تاثیرگذاری گروه های مرجع از ابتدای تاسیس انقلاب اسلامی تاکنون پرداخت و این نکته را خاطرنشان کرد: این گروهها در همه زمان ها متغییر بودند به جز نقش اساتید که از ابتدای انقلاب ثابت مانده است.
جانشین سازمان بسیج اساتید کشور ضمن تاکید بر تشکیل گروه های مسئله محور، بر استفاده از ظرفیت علمی پژوهشی اساتید دانشگاه ها برای حل مشکلات کشور تاکید داشت و هوشیاری، بیداری و جنبش استادی را راه حل عبور از مشکلات کشور دانست.
وی نقش اساتید دانشگاه در رویکردهای شتاب دهنده ها را نقش تسهیل گری نه تصدی گری خواند و به این نکته اشاره داشت که این با استفاده از ظرفیت اساتید بسیجی به کوچک سازی دولت و حل مشکل صنایع بپردازند.
دکتر ابن الدین ضمن ابراز خرسندی از اقدامات صورت گرفته در سال ۱۳۹۷ در دانشگاه جامع علمی کاربردی، مسئولیت ساماندهی رویکرد شتاب در بسیج اساتید کشور را بر عهده آقای دکتر روحیان گذاشت و از دکتر جلیلی مسئول بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای خواست که در این بحث مشارکت جدید داشته باشد و از ظرفیت معاونت علمی ریاست جمهوری و بسیج مهندسی نیز بهره برداری نماید و مسیرهای میانبری در خط تولید کشور طی نماید و علم را از مسیر بروکراتیک خارج نموده و طرح های زود بازده را شناسایی کند.
در ادامه دکتر موسی زاده به بیان رویکردهای شتاب در کل کشور و ارائه فعالیت های مرتبط با شتاب دهنده ها در کشور پرداخت.
وی ضمن مقایسه عملکرد ایران و سایر کشورها به معرفی ظرفیت های موجود در این صنعت پرداخت.
سپس مسئول گروه صنعتی آذین خودرو نیز به تشریح فعالیتهای این گروه صنعتی در خودروسازی و عملکرد شتاب دهنده ها در تولید و بهینه سازی قطعات خودرویی پرداخت.
همچنین دکتر ابن الدین ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه، خواستار ادامه این جلسات به صورت کارشناسی و با حضور فعالین این حوزه و برگزاری جلسات مشترک با سایر دانشگاهها و کانونهای استادی و بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای شد.
این جلسه با پرسش و پاسخ حاضرین و بررسی و نقطه نظرات و ارائه راهکار به پایان رسید .