عمومی | دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه

بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مراغه در مرحله تملک اراضی است

حمید شکری روز شنبه در نشست بررسی مشکلات طرح های درمانی و بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مراغه افزود: مجوزها و تاییدیه های فنی لازم از سوی وزارت بهداشت برای زمین مورد نظر صادر شده است .

وی ادامه داد: با توجه به توافقات انجام شده، زمین ۱۰ هکتاری پس از تملک اراضی از سوی شهرداری در ۲ هفته آینده در اختیار دانشکده علوم پزشکی قرار خواهد گرفت .

وی همچنین با اشاره به تخصیص ۲۰ درصدی بودجه مورد نیاز برای تکمیل فاز دوم بیمارستان سینای این شهرستان افزود: برای تخصیص بیشتر و مناسب تر بودجه، در روزهای آینده جلسه ای مشترک با حضور نمایندگان وزارت راه و شهرسازی، بهداشت و درمان و نماینده این شهرستان در تهران انجام خواهد شد .

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه نیز با اشاره به ضرورت رفع مشکل تامین زمین این مرکز درمانی گفت: این زمین پس از بررسی های کارشناسی وزارت بهداشت و نیز نظر مساعد سازمان پدافند غیرعامل و با درنظرگرفتن استانداردها شناسایی شده است .

دکتر اصغر تنومند افزود: برای تامین این زمین نیز توافق مناسبی با شهرداری شده تا از بابت آن بخشی از اراضی این دانشکده به صورت تهاتر در اختیار شهرداری مراغه قرار گیرد .

ایشان با اشاره به وجود وقفه در تکمیل فاز دوم بیمارستان سینا ادامه داد: با وجود قول مساعد وزارت مسکن و شهرسازی، بودجه مناسبی از سوی این وزارت در اختیار پیمانکار قرار نگرفته و پیشرفت های فیزیکی انجام شده نیز از سوی پیمانکار طرح و با حسن نیت انجام شده است .

وی اضافه کرد: از مجموع بیش از ۱۳ میلیارد تومان بودجه مصوب وزارت راه و شهرسازی در سال ۹۸ برای فاز دوم بیمارستان سینا، فقط ۲۰ درصد آن و در حدود ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان به صورت اوراق تخصیص یافته است .

نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: با تملک زمین مورد نیاز بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی، تخصیص ردیف بودجه ملی برای این طرح در کمیسیون تلفیق انجام می شود .

علی جلیلی افزود: با توجه به وقفه های به وجود آمده در طول سال های گذشته برای اجرای این طرح، تسریع در رفع مشکلات آن بیش از پیش ضروری است .

شهردار مراغه نیز  گفت: با توافق انجام شده زمین این بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی  پس از تملک و خریداری از بخش خصوصی، به صورت تهاتر زمین به این دانشکده واگذار می شود .

محمدرضا احمدی افزود: برای این منظور، زمین مورد نیاز براساس قیمت کارشناسی از مالکان قبلی آنان به صورت توافقی خریداری و تملک می شود .