چهارمین کنفرانس بین المللی ترکیبیات، رمزنگاری، علوم کامپیوتر و محاسبات، آغاز به کار کرد
چهارمین کنفرانس
بین المللی ترکیبیات، رمزنگاری، علوم کامپیوتر و محاسبات، آغاز به کار کرد
چهارمین کنفرانس بین المللی ترکیبیات، رمزنگاری، علوم کامپیوتر و محاسبات، در تاریخ ۲۹ آبان ماه ۱۳۹۸ در دانشگاه علم و صنعت ایران گشایش یافت
.
در مراسم افتتاحیه این کنفرانس بین المللی، پس از تلاوت آیاتی از قران کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی و کلیپ معرفی دانشگاه، دکتر مهدی علائیان (دبیر کنفرانس و رییس دانشکده ریاضی دانشگاه)، به مدعوین خیر مقدم گفت و گزارشی از مقالات رسیده و پذیرفته شده ارایه کرد. وی با تاکید بر اینکه در طی چهار دوره برگزاری این کنفرانس، هم کیفیت و کمیت مقالات رشد و ارتقا داشته و هم موفقت در چاپ مقالات در مجلات علمی-پژوهشی داشته ایم، گفت: یکی از اهداف ما تلاش برای رونق دادن به کار گروهی و مشارکت در کارهای علمی است همچنانکه گزارش سال اخیر مجله نیچر نشان داد تقریبا تمامی مقالات مجلات با کیفیت سال ۲۰۱۹ به صورت چند ملیتی و مشترک بوده اند.
دبیر کنفرانس، تصریح کرد: هدف دیگرمان باید پژوهش اثرگذار و شناسایی و حل مشکل جامعه باشد. وی تعداد مقالات دریافتی کنفرانس را ۲۸۳ و تعداد مقالات پذیرش شده را ۱۴۴ مقاله عنوان کرد.
سپس دکتر واحدی (معاون آموزشی دانشگاه)، در سخنانی از سوی دانشگاه به شرکت کنندگان و مدعوین خیرمقدم گفت و آرزو کرد طی دو روز برگزای کنفرانس، خاطره خوب و بهره برداری مناسبی از این کنفرانس علمی داشته باشند. وی سپس به معرفی اجمالی دانشگاه علم و صنعت ایران و دستاوردهای آن پرداخت و تاکید کرد دانشگاه علم و صنعت ایران در حال گذار از دانشگاه نسل دوم به سوم است و تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین را در برنامه راهبردی خود دارد.
معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به برخی مقام های کسب شده توسط دانشگاه در رتبه بندی های جهانی دانشگاهها، تصریح کرد: رتبه های برتر دانشگاه در نظام های بین المللی رتبه بندی زمانی مدال افتخار بر تارک دانشگاه است که تغییر و تحولات آن در راستای منافع ملی، خدمت به مردم و ارتقا و بهبود کیفیت معیشت مردم صورت پذیرفته باشد.
دکتر نسرین سلطانخواه (رییس دانشکده ریاضی دانشگاه الزهراء و معاون سابق علمی و فناوری ریاست جمهوری)، سخنران کلیدی مراسم افتتاحیه چهارمین کنفرانس بین المللی ترکیبیات، رمزنگاری، علوم کامپیوتر و محاسبات بود.
دیگر سخنرانان کلیدی روز اول کنفرانس، دکتر هادی سلیمانی و دکتر مرجان کرامتی هستند.
گفتنی است این کنفرانس بین المللی، ۲۹ و ۳۰ آبانماه، توسط دانشکده ریاضی دانشگاه و به منظور فراهم آوردن فرصت مناسب برای ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی و یافتههای علمی و تبادل نظر اساتید، محققان و پژوهشگران در زمینه نظریه گراف، ترکیبیات، ریاضیات گسسته، کد و رمز با اهدافی همچون فرهنگ سازی علمی و گسترش مرزهای دانش، گسترش تحقیقات بین رشته ای، ایجاد پلی برای افزایش ارتباط دانشگاه و صنعت، کشف استعدادهای نهفته و استفاده از تجارب و اندیشه بزرگان، رشد و توسعه دانش و فناوری علوم کامپیوتر، ترویج تحقیقات بنیادی و کاربردی در حیطه های ترکیبیات، رمزنگاری، علوم کامپیوتر و محاسبات، شناسایی ایدههای برتر و تبدیل آنها به طرح های سازنده، بررسی چالش های پژوهشی در جامعه صنعتی و علمی کشور، شناسایی موانع و مشکلات کشور در حوزه های مرتبط با کنفرانس و یافتن راه حلهای مناسب و تشویق بخش خصوصی برای سرمایهگذاری در حوزه های ترکیبیات، رمزنگاری، علوم کامپیوتر و محاسبات برگزار می شود
.