عمومی | دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تربت جام

اجرای آموزشهای ۶ ساعته هنگام ازدواج با رویکرد همکاری مشترک بین دستگاهی در دانشکده علوم پزشکی تربت جام

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام :
اجرای آموزشهای ۶ ساعته هنگام ازدواج  با رویکرد  همکاری مشترک بین دستگاهی در دانشکده علوم پزشکی تربت جام

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت : آموزشهای ۶ ساعته هنگام ازدواج  با رویکرد  همکاری مشترک بین دستگاهی از هفته آینده در شهرستان  تربت جام  اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار وبدا جام ،مهندس محمد رحیمیان افزود : این جلسه برای توجیح  مربیان دادگستری ، سازمان تبلیغات اسلامی ، بهزیستی و مربیان مرکز مشاوره ازدواج دانشکده  با برنامه آموزشهای هنگام ازدواج  ، تهیه  و تنظیم  برنامه زمانبندی کلاسهای مشاوره ، توزیع منبع آموزشی بین مربیان و توزیع پک آموزشی برگزار شد.

وی تصریح کرد :با اجرای این طرح از هفته آینده زوجین با دریافت معرفی نامه از محضر ازدواج به مرکز بهداشت  شماره یک شهری  واقع در اقبال لاهوری مراجعه و به مدت  ۲ روز آزمایشات لازم را انجام  و آموزشهای مرتبط را فرا می گیرند.

معلون بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام بیان کرد :این آموزشها  شامل مباحث  بهداشت و سلامت ، روانشناسی زوجین ، اخلاق و احکام ، حقوق زوجین جمعا به مدت ۶ ساعت می باشد .

مهندس رحیمیان افزود : تاکنون آموزشهای هنگام ازدواج به صورت ۲ ساعته در مراکز مشاوره ازدواج انجام می شده که از هفته آینده به صورت ۲ روزه انجام خواهد شد روز اول آزمایشات ازدواج و مشاوره ژنتیک انجام خواهد شد و در روز دوم از ساعت ۸ صبح تا ۲ ظهر آموزشهای فوق انجام خواهد شد.