عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

استقرار نظام نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در داروخانه های استان چهارمحال و بختیاری

وبدا؛ سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، از اجرای طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در آینده ای نزدیک در کلیه داروخانه های سطح این استان و آماده سازی زیر ساخت های سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز این طرح خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر رضا محمدی با اعلام این خبر افزود: با توجه به در اولویت قرار گرفتن استقرار نسخه ‌نویسی و نسخه ‌پیچی الکترونیک در برنامه ‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین اهمیت توسعه خدمات الکترونیک حوزه سلامت در افزایش کیفیت خدمت به شهروندان و توسعه کسب ‌وکارهای مرتبط با این حوزه و با توجه به نقش پررنگ داروخانه‌ها در چرخه ارائه خدمات سلامت و با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری این مراکز، ضمن هماهنگی با موسسین داروخانه ها اقدامات لازم در جهت اجرای بهینه این طرح در استان چهارمحال و بختیاری در حال انجام است.
وی تصریح کرد: ضمن مکاتبه با موسسین داروخانه ها تاکید شده است که پیگیریهای لازم با شرکت نرم‌افزاری طرف قرارداد داروخانه ها برای دریافت گواهی تبادل با پرونده الکترونیک سلامت از مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت و ارتقا نرم‌افزار موجود قبل از پایان آبان‌ماه سال جاری به عمل آید. دکتر محمدی تاکید کرد، شرکتهای نرم ‌افزاری داروخانه هایی که در مهلت‌ تعیین شده موفق به دریافت گواهی تبادل اطلاعات نشوند مجوز فعالیت آنها در مراکز سلامت به حالت تعلیق درآمده و یا سلب خواهد شد.
وی افزود: در خصوص تهیه توکن سخت‌افزاری از دفاتر پیشخوان برای فراهم‌سازی امکان تبادل امن اطلاعات با درگاه یکپارچه تبادل اطلاعات سلامت، از داروخانه ها خواسته شد اقدامات لازم را انجام دهند.
دکتر محمدی در ادامه متذکر شد: دستورالعمل نحوه و زمان دریافت توکن در پایگاه اینترنتی http://regulatory.it.behdasht.gov.ir از نیمه آبان‌ماه سال جاری قرار خواهد گرفت.
سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ضمن تاکید در خصوص فراگیری کاربری و بهره‌برداری از نرم‌افزار ارتقا یافته توسط کاربران نرم‌ افزار داروخانه از طریق محتوای آموزشی ارائه‌ شده از سوی شرکت توسعه‌دهنده نرم‌افزار اظهار داشت: متعاقباً ضمن برگزاری دوره آموزشی، آزمون الکترونیکی کاربری نرم‌افزارهای داروخانه (نسخه‌پیچی) برای داروسازان برگزار و جزو امتیازات آموزش مداوم در نظر گرفته خواهد شد.
وی تصریح کرد : همچنین مقرر شده است، بعد از تحقق هریک از مراحل مربوط به استقرار نظام نسخه نویسی الکترونیک در داروخانه ها مراتب از طریق آدرس پست الکترونیکی fdo۱۳۹۲@gmail.com با ذکر شماره پروانه داروخانه و نام نماینده فنی و نام شرکت نرم‌افزاری طرف حساب، به معاونت غذا و دارو گزارش شود.