عمومی | دانشگاه گیلان

نشست مشترک رئیس دانشگاه گیلان با مدیرکل منابع طبیعی استان برگزار شد

نشست مشترک رئیس دانشگاه گیلان با مدیرکل منابع طبیعی استان برگزار شد

نشست مشترک دکتر احمد رضی رئیس و مدیران دانشگاه گیلان با دکتر محسن یوسف پور مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان برگزار شد.

در این نشست طرفین بر تعامل بیشتر و همکاری دانشگاه برای اجرای طرح های مورد نیاز اداره کل منابع طبیعی  تاکید نمودند و مقرر شد اداره کل منابع طبیعی استان از دانشگاه جهت رفع برخی از مشکلات موجود بر راه مستند سازی اراضی حمایت کند. همچنین مقرر شد اداره کل منابع طبیعی در راستای تامین زمین مورد نیاز برای راه اندازی دهکده ورزشی وزارت علوم و باغ گیاه شناسی مساعدت لازم را به عمل آورد.
توافق برای کاشت یک میلیون نهال از گونه های بومی استان توسط دانشگاهیان به ویژه دانشجویان در هفته درختکاری در عرصه های جنگلی استان در راستای فرهنگ سازی و تلاش برای جلوگیری از تغییر اقلیم و همچنین امکان سنجی برای ایجاد جنگل آموزشی برای استفاده علمی و تحقیقاتی دانشجویان رشته های منابع طبیعی و کشاورزی از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.