نشست مشترک دانشگاه و هلال احمر کردستان برگزار شد
نشست و گفت و گوی مشترک مابین جمعیت هلال احمر استان کردستان با موضوع، روشهای همکاری مشترک به منظور بهبود وضعیت امدادرسانی به مناطق مختلف، با حضور رئیس دانشگاه کردستان، مدیر عامل جمعیت هلال احمر کردستان و اساتید دانشگاهی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، نشست و گفت و گوی مشترک مابین جمعیت هلال احمر استان کردستان با موضوع، روشهای همکاری مشترک به منظور بهبهود وضعیت امدادرسانی به مناطق مختلف، با حضور رئیس دانشگاه کردستان، مدیر عامل جمعیت هلال احمر کردستان و اساتید دانشگاهی برگزار شد.
رئیس دانشگاه کردستان در این گفت و گو با اشاره به امضای تفاهم نامه مابین هلال احمر استان و دانشگاه کردستان، اظهار داشت: امضای تفاهم نامه به تنهایی کافی نیست و لازم است تا از ظرفیت جمعیت دانشجویی دانشگاه به خوبی استفاده شود.
وی گفت: دانشگاه کردستان جمعیتی در حدود ۱۲ هزار نفر دانشجو داشته و بی شک برای کارهای آموزشی، مطالعاتی و پژوهشی در حوزه مدیریت بحران و امور داوطلبانه باید از آن بهره برد.
دکتر رحمت صادقی تصریح کرد: متاسفانه کشور ما در بحث حوادث غیر مترقبه و بلایای طبیعی آمار بالایی داشته و ضروری است که پیش از هراتفاقی از دانش اساتید و و نیروهای توانمند در این زمینه ها بهره جست.
دکتر صادقی با اشاره به اینکه حضور و برگزاری کلاس توسط هلال احمر در دانشگاه مهم است، بیان داشت: دانشگاه کردستان نقاط کوری از جمله سالنهای ورزشی و آزمایشگاه ها را دارد که همواره خطر آفرین هستند و دانشجویان باید با راه های جلوگیری از خطر و یا آسیب آشنا شوند.
وی با بیان اینکه دانشگاه صد در صد آمادگی خود را نسبت به احرای کامل تفاهم نامه مشترک ما بین این دو دستگاه را دارد، افزود: تا کنون در دانشگاه کارهای بزرگی به همت اساتید و دانشجویان صورت گرفته و این کارها بدون هیچ چشم داشتی و تنها به صرف انسان بودن و وظیفه اجتماعی بوده است.
در ادامه مدیر هامل هلال احمر استان کردستان نیز افزود: هلال احمر یک ارگان غیر سیاسی و غیر دولتی است و وابسته به هیچ جناح و و تیمی نیست.
محمدی افزود: متاسفانه برخی ادارات هلال احمر را حیاط خلوت خود میدانند و اینگونه برخی از کارهای این ارگان بزرگ زیر سوال میرود.
وی گفت: مردم استان کردستان ثابت کرده اند که میتوانند کارهای بزرگی انجام دهند و در بحث زلزله و سیل سالهای گذشته توانستیم جزو ۶ استان برتر کشور باشیم.
مدیر هامل هلال احمر استان کردستان تصریح کرد: هیچ کار عملیاتی تاثیر گذاری بدون پشتوانه علمی امکان پذیر نیست و ما نیز دست نیاز و یاری به سمت دانشگاهیان دراز میکنیم.
وی بیان داشت: متاسفانه در سالهای اخیر سواستفاده از احساسات و کمکهای خیریه توسط برخی افراد بسیار بالا بوده و کمتر کسی کمک واقعی را به دست نیازمندان و آسیب دیدگان میرساند و از این رو دادستانی برخی از حسابها را مصدود کرده است.
محمدی با اشاره به اینکه ما جزو ۱۰ کشور بااخیز در دنیا هستیم، تصریح کرد: دانش آموزان و دانشجویان در طول تحصیل خود باید از آموزشهای کمی و کیفی هلال احمر وامداد و نجات بهره مند شوند تا در حوادثی نظیر زلزله ها و آتش سوزیها کمتر آسیب ببینیم.
مدیر هامل هلال احمر استان کردستان در پایان اظهار داشت: خوشحالیم که دانشگاه کردستان در بر پایی چنین جلساتی پیش قدم است و ما هر چه در توان داشته باشیم برای دانشجویان و اساتید استفاده میکنیم و امیدواریم اساتید نیز ما را از دانش خود بهرهمند کنند.
وی گفت: استان کردستان تنها استان در کشور لست که مجوز جمع آوری کمک مالی به کردهای سوریه را دارد و ضروری است تا دانشگاه کردستان در این مسیر مارا کمک کند و اعتماد مردم را به جمع آوری کمکها جلب کند.
محمدی عنوان کرد: ما برای کمک به شمال سوریه مشغول جمع اوری کمک هستیم و برای اعتماد سازی بیشتر نماینده ای از سوی دانشگاه نسبت به توزیع خدمات در سوریه بر کارهای ما نظارت خواهد کرد.