عمومی | دانشگاه کردستان

حضور دکتر خاکی صدیق در ششمین کنفرانس بین‌المللی کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون

ششمین کنفرانس بین‌المللی کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون با حضور اساتید برجسته از جمله دکتر علی خاکی صدیق، استاد دانشگاه خواجه نصیر و معاون آموزشی وزیر علوم آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، ششمین کنفرانس بین‌المللی کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون با حضور معاون آموزشی وزیر علوم در دانشگاه کردستان آغاز شد.
دکتر علی خاکی صدیق جزو سخنرانی های کلیدی این همایش است.
گفتنی است، خاکی‌صدیق متولد شهر خرم‌آباد و دانش‌آموخته کارشناسی از دانشگاه نیوکاسل، انگلستان (۱۹۸۳)، کارشناسی ارشد سیستم‌های کنترل از یومیست، انگلستان (۱۹۸۵) و دکتری سیستم‌های کنترل از دانشگاه سالفورد، انگلستان (۱۹۸۸) است. او هم اکنون استاد پایه ۳۶ گروه کنترل دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی است.
وی به عنوان استاد نمونه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سال ۱۳۷۷-۱۳۷۸ و اولین استاد برجسته مهندسی در سال ۱۳۹۱ توسط فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران انتخاب و در چندین نوبت به عنوان پژوهشگر و استاد نمونه آموزشی دانشگاه برگزیده شد.
خاکی صدیق ریاست دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی را در سال‌های ۱۳۸۲تا ۱۳۸۶ و ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۸ در کارنامه کاری خود دارد.
وی بیش از ۱۵ عنوان کتاب تخصصی ترجمه و تالیف کرده که یکی از آن‌ها در انتشارات معتبر بین‌المللی به چاپ رسیده است و چندین کتاب تالیفی وی به عنوان کتاب‌های سال دانشگاه‌ها و برتر سال معرفی شده‌اند. هم‌چنین ۱۲۰ مقاله چاپ شده در مجلات بین‌المللی، ۲۲ مقاله علمی پژوهشی فارسی داشته و ۱۶۰ مقاله در کنفرانس‌های داخلی و خارجی را در کارنامه دارد.