دانشگاه فرهنگیان نیازمند همدلی و کار جهادی است

جلسه شورای اداری همکاران معاونت دانشجویی شنبه ۳ آبان ماه راس ساعت ۱۰ صبح با حضور تمامی همکاران حوزه دانشجویی، مدیران کل، دکتر انصاری راد معاون دانشجویی و دکتر زیویار مشاور عالی رئیس دانشگاه در سالن شریعتمداری برگزار شد.
دکتر انصاری راد معاون دانشجویی دانشگاه ضمن بیان اینکه در آستانه سالروز رحلت پیامبراکرم (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع)، میباشیم بیان کرد: گام گذاشتن در مسیر معرفت و حقانیت بزرگانی چون این عزیزان میتواند انسانها را به سوی سعادت دنیوی و اخروی نزدیک و مسیر توحید را به ما نشان دهد.
دکتر انصاری راد مباحث این جلسه را در دو بخش دانست که ابتدا همکاران محترم مطالب و نظراتشان را بیان نمودند و سپس به رویکردها و استراتژیهای این معاونت پرداخت شد.
معاون دانشجویی با اشاره به پذیرش ۳۰ هزار دانشجومعلم کارشناسی پیوسته در سال آینده و ۲۰ هزار مهارت آموز بیان کرد: معاونت دانشجویی به عنوان خط مقدم دانشگاه نیازمند کار جهادی است و ضروری است که از هماکنون راهبردهای خود را این کار "ملی" مشخص کنیم .
دکتر انصاری راد در ادامه تعدادی از مولفههایی که باید در معاونت دانشجویی به دلیل اهمیت و حساسیت آن و حجم بالای فعالیتها وجود داشته باشد برشمرد و تشریح کرد: برای کار نیاز به همدلی داریم. وی با اشاره به اینکه یک پیکره واحد هستیم، باهم گام برمیداریم و در کنار هم حرکت میکنیم افزود: اگر کاری با موفقیت انجام میشود همه ما در آن سهیم و اگر کوتاهی شود همه ما نسبت به آن مسئول هستیم.
وی با اشاره به شعر اقوام روزگار به اخلاق زندهاند تصریح کرد: اخلاقمداری، توکل به خداوند و حل مسئله راهگشای بسیاری از مشکلات است. دکتر انصاری راد ادامه داد: رئیس دانشگاه با توکل به خداوند متعال و داشتن برنامه و حل مسئله توانست امسال بیش از ۲۵ هزار دانشجو جذب نماید که یک مثال بارز آن استفاده بهینه از فضاهای بلااستفاده در استانها، نوسازی امکانات و بهره وری از فضاهای موجود بود.
در ادامه دکتر انصاری راد به رعایت سلسلهمراتب سازمانی اشاره کرد و افزود: در کار سازمانی ضمن مشارکت و همکاری رعایت سلسلهمراتب اداری شرط اول است اما گاهی نیز برای انجام فعالیتی دستور معاون و یا رئیس دانشگاه مرجعیت دارد.
معاون دانشجویی دانشگاه بر قانونمندی، مسئولیتپذیری و امانت داری اشاره کرد و افزود: تقویت این سه ویژگی در کارمندان حائز اهمیت است .
وی در ادامه به موضوع رویکرد فطرت گرایی در انجام کارها خاطرنشان کرد و ادامه داد: فطرت گرایی دارای ۵ عنصر عقل و تفکر، ایمان، اخلاق، علم و عمل است و درچهار عرصه تکلیف با خود، خدا، خلق و خلقت و آفرینش شناختهشده است.
دکتر انصاری راد بر مشورت و خرد جمعی تاکید کرد و افزود: وجود خرد جمعی در هر سازمانی یک محرک است
و موفقیت هر سازمانی حاصل تلاش و خرد جمعی کارکنان آن است.
وی مولفه بعدی را تکریم اربابرجوع دانست و بیان کرد: پیگیری امور و پاسخ به اربابرجوع در معاونت دانشجویی به دلیل تعامل مستقیم با دانشجو، والدین و خانواده وی و سایر نهادها و سازمانها حائز اهمیت است .
معاون دانشجویی دانشگاه تاکید کرد: در معاونت دانشجویی ما با فعالیتهای کمیتی ازجمله فراهم کردن تعداد تخت و تشک، امکانات خوابگاهی، سلفسرویسها و تهیه غذا شروع نموده و در گام بعدی با ارتقا سطح خدمات، کیفی سازی جهت اجرای برنامههای علمی و مطالعاتی حرکت کنیم.
دکتر انصاری راد به تهیه و تدوین سند آمایش معاونت دانشجویی در سه اداره کل اشاره نمود و تصریح کرد: این حوزه با دانشجو در تعامل است و جوان هم دارای مطالبات است و این برای ما ارزشمند است اما باید با برنامه پیش رفتچرا که در دانشگاه فرهنگیان همه ما ادامهدهنده شغل انبیا هستیم و این مسئولیت مهمی است که خداوند به ما توفیق خدمت داده است
.
در ادامه جلسه دکتر انصاری راد به انگیزه و رضایتمندی نیروی انسانی تاکید کرد و افزود: انگیزه یک محرک درونی و افزایشدهنده بازده کار است
.
در ادامه جلسه دکتر زیویار مشاور عالی رئیس دانشگاه فرهنگیان افزود: ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت کریم اهل بیت (ع) و امام رئوف (ع) و خدا قوت به همکاران بیان کرد: شنود موثر و مهارت گوش دادن در بسیاری از امور بسیار کارساز است و من امروز در جمع همکاران معاونت دانشجویی هستم تا بیشتر شنونده باشم.
دکتر زیویار به پذیرش بیش از ۵۰ هزار دانشجو معلم و مهارت آموز برای سال تحصیلی آتی اشاره کرد و افزود: اگر فعالیتها بهخوبی برنامهریزی شود و رشد و توسعه را در مسیری صحیح و اصولی هدایت کرد میتوان قدمهای موثری در ایجاد بهرهوری برداشت.
وی تاکید کرد: آنچه ما را به کار وا میدارد، ایجاد انگیزه است و کسانی که باانگیزه هستند، به خودشان انرژی میدهند.
دکتر زیویار بابیان اینکه ایجاد انگیزه در دل کارمندان وظیفه مدیران ارشد و میانی سازمان است افزود: نباید درگیر کار روزمره و تکرار شد و خلاقیت و نوآوری در کار از دیگر موارد ایجاد انگیزه است.
دکتر زیویار در خصوص پیشنهاد معاونت دانشجویی درزمینه فضای کالبدی معاونت دانشجویی و در یک طبقه قرار گرفتن ادارات کل معاونت دانشجویی استقبال کرد و افزود: حضور تمامی همکاران و سه ادارات کل در یک طبقه تاثیر به سزایی در افزایش مشارکت و سرعت انجام فعالیتها دارد و در این مورد ضروری است شرایط تغییرات در حوزه معاونت دانشجویی بررسی شود.