عمومی | دانشگاه علوم پزشکی تهران

نشست مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده مجازی

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، این نشست اول آبان ۹۸ با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرمجید سیدقریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر سید سینا مرعشی سرپرست و اعضای هیات علمی این دانشکده برگزار شد.
دکتر مرعشی سرپرست دانشکده مجازی به معرفی ساختار اصلی، ماموریت و اهداف، گروه های آموزشی، خدمات و فعالیتهای دانشکده و چگونگی تعامل با مراکز تابعه دانشگاه پرداخت و اقداماتی را که در حوزه تله مدیسین برای مناطق محروم توسط دانشکده مجازی صورت گرفته بود؛ معرفی کرد.
اعضای هیات علمی نیز ضمن معرفی خود به معرفی موضوعاتی پیرامون اخلاق در فضای مجازی، کارگاه های مجازی فرهنگی با امتیازهایی برای ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاه، مجازی سازی دروس مرتبط با گروه های معارف اسلامی و کارگاه های سالم سازی فضای خانواده در فضای مجازی پرداختند.
همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی، در این نشست به رغبت و تمایل این نهاد به آموزش های مجازی در موضوعات فرهنگی و دینی اشاره کرد و با نقل سخنی از مقام معظم رهبری گفت: «ابزارهای تسهیل‌کننده، مثل رایانه‌ها و ارتباطات اینترنتی و فضای مجازی و سایبری هم که الان در اختیار شماست، اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید، می‌توانید یک کلمه حرف درستِ خودتان را به هزاران مستمعی که شما آنها را نمی‌شناسید، برسانید؛ این فرصت فوق‌العاده‌ای است». وی همچنین در ادامه فضای مجازی را از منظر شناسایی سریع گروه های مخالف و موافق و قدرت پاسخگویی به آنها بعنوان فرصت و از منظر ایجاد جنگ های روانی در این بستر، به عنوان تهدید یاد کرد.
وی در اشاره به فرصت های فضای مجازی، این فضا را یکی از ارکان اصلی در تمدن سازی آینده بشر دانست و اظهار کرد: توجه به فضای مجازی اهمیت ویژه ای است که با حرکت جوامع به سمت نسل چهارم، این اهمیت دوچندان می شود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به شرح دیدگاه دینی و اسلامی این نهاد پرداخت و ابراز امیدواری کرد حوزه تله مدیسین (پزشکی از راه دور) بتواند نقطه مثبتی برای استفاده از این ظرفیت های مجازی در علوم پزشکی باشد.
وی با اشاره به لزوم ملحق شدن یک پیوست فرهنگی به مسائل آموزشی اظهار کرد: امور فرهنگی نمی تواند جدا از امور آموزشی باشد و این دو از هم جداناپذیرند و یکی از روش های آموزشی با تاثیرپذیری از کتاب آسمانی؛ آموزش هایی با تکرار فراوان و توام با حرف های جدید و نو می باشد. همچنین مخاطب شناسی در امور آموزشی بسیار مهم است و باید جنبه های فرهنگی در کنار آن لحاظ شود. فضای مجازی با توجه به اینکه فردگرایی درست می کند بهتر است در کنار آموزش های حضوری تلفیق شود.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی در پایان ضمن بازدید از واحد تولید محتوای دانشکده مجازی به کارهای مشترک با این دانشکده در حوزه های علوم دینی، فرهنگی و آموزشی برای دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی اشاره کرد و این ارتباط را در راستای ارتقای فرهنگ کشور موثر دانست.
خبرنگار و عکاس: سیده کاملیا داودزاده