نشست گرامیداشت هفته غذا در فسا؛ تاکید بر لزوم برنامه ریزی و اصلاح الگوی تغذیه ای مردم و فرهنگ سازی از سنین کودکی
رییس دانشگاه علوم پزشکی فسادر نشست گرامیداشت روز جهانی غذا با حضور معاون فرماندار ویژه شهرستان، روسای ادارت و سازمانها و نهادها، با اشاره به لزوم توجه همه دستگاهها و نهادهای مرتبط به مسئله غذا گفت: مراقبت از غذا و آب آشامیدنی سالم از وظایف اصلی همه دستگاههای تصمیم ساز می باشد.
به گزارش وب دا فسا؛ دکتر علی اصغر خالقی افزود: برگزاری نشست های تخصصی برای گروه های هدف در ادارات و برنامه ریزی برای الگوی صحیح مصرف مواد غذایی و لزوم آموزش و فرهنگ سازی از سنین کودکی و مدارس با همکاری آموزش و پرورش می تواند در حل مسله غذا و استفاده صحیح از منابع غذایی موثر باشد.
زینب فنایی معاون فرماندار ویژه شهرستان فسا بر اجرایبرنامه صبحانه سالم در مدارس، تقویت آموزش و فرهنگ سازی برای گروه هدف دانش آموزی، تبلیغات صحیح برای استفاده غذای سالم و تولید محتوا و کلیپ هایی در مورد غذا تاکید کرد.
دکتر مریم بهمنیار معاون غذا و داروی دانشگاه ضمن قدردانی از همکاری و همراهی نهادهای نظارتی در بحث کنترل و مبارزه با قاچاق دارو و لوازم آرایشی بهداشتی، بر افزایش نظارت ها و تشدید بازرسی ها بصورت مستمر و برخورد جدی با متخلفان و سوداگران در مواد غذایی تاکید کرد.
در این نشست، مسلم امین نژاد رییس آموزش و پرورش شهرستان فسا در خصوص برگزاری نشست های تخصصی غذا با انجمن اولیاء و مربیان توسط مربیان بهداشت و همچنین اصلاح ساختارها و محتوای غذایی بوفه های مدارس اعلام آمادگی نمود.
حسن برات شهردار فسا ضمن تاکید بر افزایش تعامل و همکاری با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، برگزاری نشست های تخصصی برای رسیدن به زبان مشترک تاثیرگذار برای صحبت با شهروندان را ضروری دانست.
در ادامه مهندس زهرا مجدی مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گزارشی از عملکرد مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ارایه نمود و سایر اعضای حاضر در جلسه نیز به بیان دیدگاه های خود پرداختند.
در این نشست از کارشناسان برتر حوزه غذا و آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه تقدیر شد.