عمومی | دانشگاه علوم پزشکی همدان

مراسم زیارت عاشورا در دانشکده داروسازی


مراسم زیارت عاشورای حسینی با حضور رئیس، معاونین، اساتید و دانشجویان دانشکده داروسازی برگزار شد.

به‌گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، این مراسم با قرائت زیارت عاشورا، نوحه‌خوانی و ذکر مصیبت اهل بیت علیهم‌السلام توسط مداح و ذاکر برگزار شد.

سرپرست دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا در این مراسم ضمن تسلیت ایام، ماه صفر را ماه حزن و اندوه مسلمین عنوان کرد و اظهار داشت: یکی از بزرگترین آسیب‌هایی که جامعه اسلامی به‌ویژه جامعه تشیع را هدف قرار داده‌است توجه به شایعات است.

حجت‌الاسلام و المسلمین کاظمی تصریح کرد: یکی از مصادیق در این موضوع شهادت حضرت اباعبدالله علیه‌السلام است که متاثر از فضای شایعات حتی ایشان را خارجی می‌نامیدند.

وی ادامه داد:۳۰ هزار مرد جنگی از حضرت اباعبدالله(ع) دعوت کردند تا به کوفه برود و حضرت، مسلم‌بن عقیل(ع) مردی باسیاست و دلیر و با کیاست را برای درک صحّت و سقم این دعوت راهی کوفه می‌کند و او دعوت را تایید کرده و به امام حسین(ع) نامه می‌فرستد که به کوفه بیایند.

سرپرست دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا متذکر شد: در این شرایط، شایعات کار را به جایی رساند که وقتی حضرت مسلم دارالعماره کوفه را محاصره کرده بود همه او را تنها گذاشته و او در شهر کوفه کوچه‌گرد و تشنه و تنها ماند.

وی بیان کرد: در زمان امام حسن(ع) نیز در حالی‌که ایشان سپاهی برای جنگ با معاویه تدارک دیده ‌بودند معاویه عده‌ای را برای شایعه پراکنی وارد شهر و سپاه امام حسن کرد و سپاه دچار تزلزل شد و دو سفیر برای مذاکره وارد خیمه امام حسن مجتبی علیه السلام شدند و بعد از اتفاقات و شایعاتی که پیامد این دیدار بود امام مجبور به بیعت شدند.

حجت‌الاسلام کاظمی با اشاره به ضرورت توجه به موضوع عدم نشرشایعات در برهه‌های حساسی نظیر انتخابات عنوان کرد: در آستانه انتخابات قرار داریم، نگاهی به انتخابات دوره‌های قبل نشان می‌دهد یک مناظره، یک کلمه یا یک جمله چطور آرای مردم را دچار نگرش و تغییر می‌کند و اگر ما به این مسائل توجه نکنیم همین اتفاقات و پیامدهای منفی در زندگی ما نیز رخ خواهد داد و همانطور که ما عاملین آن اتفاقات تاریخی را سرزنش می‌کنیم آیندگان نیز ما را شماتت خواهند کرد.

وی با اشاره به حدیثی از امیرالمومنین علی علیه السلام گفت: فاصله بین حقیقت و شایعه نشر آن چیزی است که به چشم ندیده‌ایم و تنها به شنیده‌ها برای بسط و نشر آن اکتفا کرده‌ایم بنابراین تا چیزی را به چشم ندیدیم و به صحت آن اطمینان نداشتیم نباید انتشار دهیم. /ز.ب