برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پس از برداشت محصولات باغی
برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پس از برداشت محصولات باغی
در سالن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان فارس
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس در این کارگاه با سخنرانی خانم دکتر ندا مفتون آزاد پیرامون خسارات مالی ناشی از ضایعات محصولات باغی اشاره و اهمیت راهکارهای کاهش ضایعات خاطر نشان گردید. در ادامه استانداردهای GAP ، HACCP ، GMP ، GSP و SSOP در مراحل پس از برداشت محصول خرما شرح داده شد و( HACCP ) یا همان کنترل نقاط بحرانی پس از برداشتر محصول که منجر به ایجاد ضایعات در مراحل برداشت، حمل و نقل، پیش سرد کردن محصول، ضدعفونی، شست و شو، خشک کردن، بسته بندی و نگهداری می شود بیان گردید.