کاهش آسیبهای اجتماعی نیازمند اندیشه و ایده نخبگانی است
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای افزایش تعامل و همافزایی مستعدانبرتر و زمینهسازی برای ایجاد شبکه نخبگانی، نشست هماندیشی مستعدانبرتر و مرکز بهزیستی و اورژانس اجتماعی استان چهارمحالوبختیاری برگزارشد.
در این نشست که با هدف ارائه راهکارهای مناسب جهت پیشگری از آسیبهای اجتماعی و آشنایی مستعدان برتر با خدمات بهزیستی و اورژانس اجتماعی برگزار شد، غلامرضا روحی؛ رئیس سازمان بهزیستی شهرستان شهرکرد، گفت: طرح اورژانس اجتماعی برای حل مشکلات مردم توسط دفتر امور آسیبدیدگان سازمان بهزیستی در حال اجرا است.
وی افزود: این برنامه تلفیقی از مداخله در بحران فردی، خانوادگی و اجتماعی (مرکز اورژانس اجتماعی)، خط تلفن ۱۲۳، تیم سیار اورژانس و پایگاه خدمات اجتماعی است که با هدف توانمندسازی اجتماع و کاهش آسیبهای اجتماعی تدوین شده است.
روحی ادامه داد: این مراکز در مواقع بحران خانواده، زوجین در معرض طلاق، کودک آزاری، خشونت خانگی و افرادی که تمایل به خودکشی دارند یا خودکشی نافرجام داشتهاند یا خانوادههایی که فردی از خانواده را به دلیل خودکشی از دست دادهاند، زنان در معرض آسیب، دختران و پسران فراری و امثال آن وارد عمل میشوند.
رئیس سازمان بهزیستی شهرستان شهرکرد در ادامه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد بهزیستی و اورژانس اجتماعی استان، اظهار داشت: با توجه به نیاز جوامع امروزه و گسترش برخی از ابعاد آسیبهای اجتماعی خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی استان چهارمحالوبختیاری توانسته است خدمات قابلتوجهی به عموم ارائه دهد. کنترل و کاهش بحرانهای فردی، خانوادگی و اجتماعی جایگزینی مداخلات روانی و اجتماعی بجای مداخلات انتظامی و قضایی، پیشگیری از وقوع جرم، ارتقای توانمندی افراد در معرض آسیب از اهدافی اصلی این مرکز است که قطعاً با توان و اندیشه و ایده نخبگانی به شکل بهتری محقق خواهد شد.
لازم به ذکر است، در این نشست مستعدانبرتر ضمن آشنایی با عملکرد سازمان بهزیستی، از مرکز اورژانس اجتماعی استان چهارمحالوبختیاری بازدید کردند و پیشنهادات و نظرات خود را در این خصوص ارائه دادند.