عمومی | دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

سنگ تمام دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در خدمتگزاری به زوار اربعین حسینی

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی ایلام با ایجاد موکب پذیرایی، اسکان زوار و ایجاد پارکینگ برای زوار حسینی سنگ تمام گذاشته است.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه در بازدید از موکب ها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام و مهران اضافه کرد: در بازدیدی که از دانشگاه آزاد اسلامی ایلام داشتم شاهد تلاش مضاعف و جهادی مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و به ویژه ریاست این دانشگاه در پذیرایی و اسکان زوار امام حسین بودم که این اقدامات قابل تقدیر است.

وی بیان کرد: تمام تلاش های مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در اربعین با حمایت و همراهی مردم و به ویژه جوانان و دانشجویان بسیجی بود که به صورت جهادی وقت و انرژی خود را صرف خدمت به زوار حسینی کردند.

وی گفت: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در این ایام علیرغم اینکه وظیفه اداری آنها نبود ولی به برکت امام حسین شاهد بودیم که به صورت ۲۴ ساعته و بدون وقفه در خدمت زوار حسینی و به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی ایلام هم در مسیر رفت و هم برگشت زوار حسینی با ایجاد موکب و گسیل امکانات خود پای کار بوده و بیش از حد و توان خود خدمت رسانی کردند.

وی با تقدیر از مردم ایلام گفت: عیلرغم اینکه ایلام استان محرومی از لحاظ امکانات و زیرساخت ها است ولی شاهد بودیم که مسئولان استان و به ویژه مردم با صفای این استان میزبانانی شایسته برای خدمتگزاری به زوار حسینی بودند و باید مسئولان کشوری قدرشناس این مردم باصفا و دوست دار اهل بیت باشند.

دکتر خسروپناه اضافه کرد: نفت و گاز فراوان، آب و خاک و از همه مهمتر بحث تردد بیشترین حجم زوار حسینی از استان ایلام و مرز مهران پتانسیل عظیمی است که باید مورد توجه قرار گیرد و در راستای توسعه زیر ساخت های این استان و به ویژه در حوزه راه و جاده ای بیشتر تلاش شود تا شاهد شکوفایی و توسعه استان در ابعاد مختلف باشیم چرا که زیبنده استان ولایت مداری چون ایلام نیست که جوانان آن با این پتانسیل های عظیم بیکار باشند.