عمومی | پژوهشکده علوم و صنایع غذایی تولید غذاهای فراسودمند راهکار ارتقاء سلامت و کاهش گرسنگی پنهان در جامعه است چهارشنبه 24 مهر 1398 ساعت 21:24 جدیدترین اخبار برگزاری کلاسهای آموزشی بصورت غیرحضوری(۲۵ تا ۲۸ اسفند) انتشار هفتاد و سومین خبرنامه شکوه شرق تقدیر مشاور وزیر و مدیرکل دفتر وزارتی از رئیس دانشگاه بیرجند گزارش عملکرد مدیریت دانشجویی از مهر ۱۴۰۳ تا اسفند ۱۴۰۳ پویش کاشت درخت توسط کانون مهارتهای زندگی و انجمن علمی جامعهشناسی زنان موفق ایرانی معرفی شدند تجلی مسئولیت اجتماعی: کاشت درخت توسط دانشجویان جامعهشناسی