عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

تقدیر معاونت غذا و دارو از واحدهای برتر تولید کننده مواد غذایی



معاونت غذا و داروی دانشگاه همزمان با روز جهانی غذا از ۵ شرکت و کارگاه برتر تولید کننده مواد غذایی و بسته بندی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تجلیل کرد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقل از معاونت غذا ودارو،  دکتر پیرویان معاون غذا و داروی دانشگاه  در نشستی از مسوولان ۵ شرکت و کارگاه برتر تولید کننده مواد غذایی و بسته بندی در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیر به عمل آورد.

دکتر پیرویان ضمن تقدیر از تلاشهای واحدهای مذکور در راستای حفظ و ارتقای سلامت جامعه و بهبود کیفیت محصولات ارایه شده خاطرنشان کرد معیار انتخاب این واحدهای برتر شاخص هایی نظیر اجرای نشانگرهای تغذیه ای، همکاری در آموزش و بازدید دانشجویان، کیفیت مناسب محصولات تولیدی، داشتن GMP مناسب، فقدان شکایت اثبات شده و انطباق تمام نمونه برداری ها با استانداردهای ملی در دو سال گذشته بوده است.

براساس این گزارش در این نشست تولیدکنندگان واحدهای برتر نیز ضمن بیان سخنانی به ارایه نظرات و پیشنهادات خود در راستای بهبود فضای تولید پرداختند.

در خاتمه مراسم نیز دکتر پیرویان با اهدای لوح تقدیر از مدیرعاملان و مسوولان فنی واحدهای برگزیده تقدیر کرد.