کاظمی ذهابی/وبدا
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت:
فرهنگ سازی مصرف غذای سالم یکی از سیاست های اصلی ما است.
به گزارش وبدا لرستان، دکتر امین حسنوند در همایش روز جهانی غذا در استان عنوان کرد: معاونت غذا و دارو به عنوان متولی نظارت بر سلامت غذای مردم، تمام تلاش خود را جهت آگاهی مردم و کنترل سلامتی غذای مصرفی عموم جامعه به کار می گیرد.
وی اظهار کرد: تغذیه سالم نه تنها در سلامت جسمانی، بلکه در حفظ سلامت روحی روانی فردی و سلامت جامعه نیز نقش بسزایی دارد.
معاون غذا و دارو دانشگاه تصریح کرد: امروزه نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری ها و کاهش هزینه های درمانی به خوبی مشخص شده و حفظ تغذیه سالم جزء سیاستهای بهداشتی بسیاری از کشورها می باشد.
در این همایش معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز آخرین پژوهش های انجام شده روی برنامه ی غذای روزانه و نقش آن در پیشگیری از بسیاری از بیماریها را تشریح کرد.
دکتر ابراهیم فلاحی همچنین اصول کلی برنامه ی غذایی روزانه را از جنبه ی کمی و کیفی عنوان کرد.
در این همایش که با حضور مدیر کل امور اجتماعی استانداری لرستان، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، مدیران حوزه ی غذا و دارو، برخی مدیران عامل شرکت های تولیدی فرآورده های غذایی و دارویی استان در سالن شهید آوینی مجتمع اداره ارشاد اسلامی استان برگزار شد، از چهره های موفق و فعالان حوزه ی سلامت غذا تقدیر شد.