دکتر مختاری در معارفه مدیران گروه های آموزشی دانشگاه: ان شاءالله فصل جدیدی در تحول برنامه های آموزشی و محتوایی دانشگاه را شاهد باشیم/ضرورت تغییر و تحول سرفصلهای درسی دانشگاه مذاهب اسلامی
دکتر مختاری در معارفه مدیران گروه های آموزشی دانشگاه:
استقبال و علاقه خانواده ها به تحصیل فرزندانشان در این دانشگاه مسئولیت ما را دو چندان می کند
برای تقویت و ارتقاء بخش آموزش به عنوان پیشانی دانشگاه همه باید تلاش و کمک کنیم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مذاهب اسلامی، دکتر محمدحسین مختاری؛ رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی طی احکامی جداگانه مدیران گروههای آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی، را به مدت دو سال منصوب کرد.
در ابتدای این جلسه دکتر مختاری ضمن آرزوی موفقیت برای مدیران جدید گروه های آموزشی و تقدیر از زحمات مدیران سابق خاطرنشان کرد: ان شاءالله با تلاش ها و زحمات مدیران جدید، فصل جدیدی در تحول برنامه های آموزشی و محتوایی دانشگاه را شاهد باشیم و مدیریت گروه ها در آینده نزدیک تبدیل به مدیریت مدیریت دانشکده ها شود.
وی بیان داشت: امیدواریم با تلاش مجموعه اساتید، اعضای هیات علمی و مدیران گروه های آموزشی سرفصل های درسی دانشگاه تغییر کند و تمهیداتی اندیشیده شود که در آینده دانشجو بتواند پس از اتمام تحصیل وارد بازار کار شود لذا نمی شود با سرفصل های بیست سال پیش کار کرد و باید این تحول توسط مدیران محترم گروه ها ایجاد شود.
ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی همچنین برگزاری نشست های علمی و دریافت نظرات و پیشنهادات از دانشجویان و اساتید در برگزاری این نشست ها برای جبران خلاء ها و ضعف های آموزشی و محتوایی با دعوت از اساتید برجسته در رشته های مختلف را از دیگر اولویت های کاری مدیران گروه ها برشمرد.
دکتر مختاری تاکید کرد: گروه های آموزشی ما در تمامی رشته ها همچون فقه شافعی و حنفی و امامیه و سایر رشته ها باید حرف اول را در میان گروه های آموزشی دانشگاه ها بزنند و مدیران گروه ها تنها برای واحد مرکزی نیستند و باید شعب را نیز تحت اشراف داشته باشند. همچنین مدیران گروه ها بایستی از لحاظ علمی سطح اساتید مدعو را بررسی نمایند و از دانشجویان نظر سنجی کنند و کمک بگیرند.
وی با اشاره به این که امسال علیرغم اینکه تبلیغاتی در زمینه جذب دانشجویان داشتیم این همه استقبال صورت گرفته است، گفت: این استقبال و علاقه، مسئولیت ما را دو چندان می کند و این یک افتخار برای مجموعه دانشگاه است که دانشگاه مورد اعتماد خانواده هاست.
رییس دانشگاه مذاهب اسلامی با بیان این که باید برای تقویت و ارتقاء بخش آموزش به عنوان پیشانی دانشگاه همه دست به دست هم دهیم، بر تقویت و ارتقاء سطح پایان نامه های دانشجویی با همکاری اساتید و اعضای هیئت علمی و مدیران گروه ها تاکید کرد و گفت: مدیران گروه ها باید دانشجویان را به سمت موضوعات جدید و متناسب با نیازهای روز سوق دهند و برای این منظور جلسات موضوع شناسی و موضوع یابی را با حضور اساتید و اعضای هیئت علمی برگزار نمایند.
در ادامه این نشست مدیران جدید گروه های آموزشی به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و در پایان دکتر صابری معاون آموزشی دانشگاه نیز بر پیگیری مطالبات ریاست محترم دانشگاه در خصوص مسائل آموزشی و گروههای آموزشی تاکید کرد.
براین اساس طی جلسه ای با حضور ریاست محترم و معاونین دانشگاه احکام آقایان "دکتر مهدی رهبر" به عنوان «مدیرگروه فقه و حقوق اسلامی»، "دکتر محمود ویسی" به عنوان «مدیر گروه فقه و حقوق شافعی»، "دکتر محمداسحاق مدنی" به عنوان «مدیرگروه فقه و حقوق حنفی»،"دکتر عبداله فرهی" به عنوان «مدیرگروه فلسفه،تاریخ و ادیان» و «خانم دکتر عاطفه زرسازان" به عنوان «مدیرگروه علوم قرآن و حدیث و ادبیات عربی» اعطا گردید.
همچنین در این جلسه از خدمات و زحمات آقای دکتر شاکری؛ مدیر سابق گروه فلسفه، تاریخ و ادیان و آقای دکتر مجید قربانعلی دولابی مدیرسابق گروه فقه و حقوق اسلامی تقدیر به عمل آمد.