طرح سلامت نوروزی 97-96 در کلاله آغاز شد
با عنایت به فرا رسیدن ایام نوروز و شروع طرح سلامت نوروزی، بازدید بهداشت محیطی از رستورانهای سطح شهر کلاله با حضور مدیرشبکه و کارشناسان بهداشت محیط بعمل آمد و در خصوص رعایت بهداشت محیط ، بهداشت موادغذایی ، بهداشت فردی، آموزش ها و تذکرات لازم داده شد.
دکتر مهیار کلوی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلاله در گفتگویی اعلام کرد: طرح سلامت نوروزی از 15 اسفند ماه با12 اکیپ بهداشتی ، که 9 اکیپ مربوط به روستاها و 3 اکیپ مربوط به حوزه شهری است کار نظارت و بازرسی بر حدود 1424مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی مثل تفرجگاهها ، ترمینالهای مسافربری ، مساجد ، زائرسراها، محل اسکان و استقرار مسافران نوروزی و سامانه های آبرسانی را بر عهده دارند.
دکتر کلوی افزود : در چند روز گذشته مقدار یک تن موادغذایی فاسد و تاریخ گذشته در سطح عرضه موادغذایی شهرستان جمع آوری و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.
در ادامه مهندس شمس الدین کر کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط گفت: شهروندان گرامی در صورت مشاهده هر گونه تخلفات بهداشتی با سامانه شبانه روزی بهداشت 190 تماس حاصل نمایند.
وی افزود: بازرسان بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی و منابع آب با تاکید بر رعایت بهداشت فردی – بهداشت موادغذایی-بهداشت فیزیکی ساختمان و ابزار و وسایل کار بازدید و بازرسی خواهند نمود و همچنین تفرجگاهها و زیارتگاهها و رستورانها و قنادیها و نانوائی ها بطور ویژه نظارت و بازرسی می شود.
دکتر مهیار کلوی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلاله در گفتگویی اعلام کرد: طرح سلامت نوروزی از 15 اسفند ماه با12 اکیپ بهداشتی ، که 9 اکیپ مربوط به روستاها و 3 اکیپ مربوط به حوزه شهری است کار نظارت و بازرسی بر حدود 1424مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی مثل تفرجگاهها ، ترمینالهای مسافربری ، مساجد ، زائرسراها، محل اسکان و استقرار مسافران نوروزی و سامانه های آبرسانی را بر عهده دارند.
دکتر کلوی افزود : در چند روز گذشته مقدار یک تن موادغذایی فاسد و تاریخ گذشته در سطح عرضه موادغذایی شهرستان جمع آوری و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.
در ادامه مهندس شمس الدین کر کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط گفت: شهروندان گرامی در صورت مشاهده هر گونه تخلفات بهداشتی با سامانه شبانه روزی بهداشت 190 تماس حاصل نمایند.
وی افزود: بازرسان بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی و منابع آب با تاکید بر رعایت بهداشت فردی – بهداشت موادغذایی-بهداشت فیزیکی ساختمان و ابزار و وسایل کار بازدید و بازرسی خواهند نمود و همچنین تفرجگاهها و زیارتگاهها و رستورانها و قنادیها و نانوائی ها بطور ویژه نظارت و بازرسی می شود.