چاپ کتاب " بررسی ابعاد فرهنگی و جامعه شناختی غذا در ایران و لرستان" با همکاری محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان، هم زمان با هفته جهانی غذا و و تاکید بر شعار امسال با عنوان «رفتار ما آینده ما را می سازد رژیم غذایی سالم برای دنیای بدون گرسنگی»، با همکاری مهندس نادر آزاد بخت محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان و دکتر ابراهیم بادپروا عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان کتاب " بررسی ابعاد فرهنگی و جامعه شناختی غذا در ایران و لرستان" توسط انتشارات شاپورخواست چاپ و منتشر گردید.
در این کتاب نویسندگان سعی کرده اند، با نگاهی به غذا و امنیت غذایی در ایران به موضوعاتی همچون تغذیه ایرانیان از ایلامیان تا قاجاریه، ابعاد اجتماعی مسئله غذا، فرهنگ و رسوم غذایی ایرانیان، جایگاه ونقش غذا در مناطق بومی لرستان، گروه های تغذیه ای، نقش تاریخی نان بلوط ، چشم انداز آینده غذا در لرستان پرداخته و چندین عنوان مهم دیگر را مورد بحث قرار دهند تا به نحو احسن در اختیار خوانندگان این مجموعه قرار گیرد.