عمومی | انجمن آمایش سرزمین ایران

همایش ملی زن و توسعه گردشگری روستایی

همایش ملی زن و توسعه گردشگری روستایی در تاریخ ۲۵ مهر ۱۳۹۸ توسط دانشگاه فردوسی مشهد و تحت حمایت سیویلیکا در شهر کاشمر برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

به مناسبت « روز جهانی زن روستایی (۱۵ اکتبر)» ، هسته پژوهشی مطالعات جغرافیای روستایی دانشگاه فردوسی مشهد، چهارمین همایش ملی خود را با عنوان « زن و توسعه گردشگری روستایی» در شهر کاشمر در تاریخ های ۲۵ و۲۶ مهرماه ۱۳۹۸ برگزار می نماید. از کلیه پژوهشگران و متخصصان رشته های مختلف جغرافیا، جغرافیای گردشگری، علوم اجتماعی، حقوق و سایر رشته ها مرتبط دعوت می شود تا مقالات و آخرین یافته های علمی خویش را مطابق با موضوع و محورهای همایش، از طریق سایت به دبیرخانه همایش ارسال بفرمایند.

ضمنا همزمان با برگزاری همایش، کارگاه­های آموزشی، میزگردهای تخصصی، نمایشگاه های جنبی از فعالیت های زنان روستایی و عشایری کار افرین منطقه، نمایشگاه عکس مرتبط با موضوعات همایش ، بازدید از جاذبه های گردشگری و اقامتگاه­های بومگردی شهرستان کاشمر نیز با حضور صاحبنظران دانشگاهی و سازمان­های مرتبط و شرکت کنندگان برگزار خواهند شد. از علاقمندان دعوت می-شود تا پیشنهادهای خود را جهت هرچه پربارتر شدن همایش و سایر فعالیت های جنبی همایش به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند.

محور های همایش:

۱-ظرفیت ها و جاذبه­های گردشگری در مناطق روستایی شهرستان کاشمر

جاذبه های طبیعی و اکوتوریستی، گردشگری کشاورزی، آثار تاریخی و مذهبی، شخصیت های فرهنگی و ادبی، رویدادهای محلی و جاذبه های فرهنگی ( آداب و رسوم مهمان نوازی محلی، لباس های محلی، معماری و تزئینات بومی، هنرها و صنایع دستی بومی، غذاها، شربت ها و دم نوش های محلی، گیاهان دارویی بومی، درمانگرهای محلی، موسیقی و اشعار و سرود های محلی ، بازی ها و ورزش های محلی،..)

۲- نقش زنان روستایی در توسعه گردشگری جامعه محور

۳ -گردشگری و توانمند سازی اقتصادی زنان روستایی

افزایش درامدها، ایجاد فرصت های جدید شغلی و مشاغل پاره وقت، فرصت های کارفرینی درخانه، توسعه صنایع دستی و محصولات غذایی، توسعه بازارهای محلی، توسعه کسب و کار های کوچک،-توسعه اقامتگاه­های بومگردی، ارائه خدمات اقامتی به گردشگران، راهنمایان گردشگری محلی و .....

۴- گردشگری و توانمند سازی اجتماعی زنان روستایی

۴-۱ رفاه اجتماعی ( آموزش و مهارت ها، بهداشت و درمان، سلامت جسمی و روحی، گذران اوقات فراغت، مشارکت، رضایت از زندگی، افزایش تمایل به ماندن در روستا..)

۴-۲ امنیت اجتماعی ( امنیت مالی، شغلی، جسمی، روحی و روانی، عاطفی، حقوقی و قضایی، اخلاقی، کلیشه های جنسیتی......)

۵- گردشگری و توانمندی زنان روستایی بر کنترل منابع طبیعی و پایداری زیست محیطی

۶- موفقیت ها، چالش­ها و موانع زنان روستایی در حوزه فعالیت های گردشگری

فایل های پیوست
File File size
GRPU۰۲_poster.jpg ۲۴۴ kB