عمومی | پژوهشکده خرما و میوه‌های گرمسیری

برگزاری کارگاه آموزشی اصول تغذیه درختان خرما در پژوهشکده خرما و میوه‌های گرمسیری

برگزاری کارگاه آموزشی اصول تغذیه درختان خرما در پژوهشکده خرما و میوه‌های گرمسیری

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری روز شنبه ۱ مهر ۹۸ کارگاه آموزشی با عنوان اصول تغذیه درختان خرما در ستاد پژوهشکده برگزار شد.

در راستای برگزاری دوره‌های آموزشی ضمن خدمت و با هدف ارتقاء سطح علمی و فنی محققان و کارشناسان وروز امد کردن اطلاعات علمی، دوره آموزشی تغذیه درختان خرما توسط دکتر دیالمه عضو هیئت علمی پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری با حضور کلیه محققین و کارشناسان پژوهشکده برگزار گردید.

در این کارگاه دکتر دیالمه گفت: نخل خرما همانند سایر درختان میوه به حدود ۱۷ عنصر غذایی ضروری برای رشد و نمو و تولید محصول نیاز دارد.

ایشان در قسمتی از مطالب خود اشاره کرد: پائین بودن میزان ماده آلی، آهکی بودن، زهکشی ضعیف، شوری وقلیائیت زیاد خاک و عدم تغذیه بهینه نخلستان‌ها از مهمترین چالش‌های تغذیه در نخلستان‌های خرمای کشور محسوب می شوند.

در نهایت عضو هیئت علمی پژوهشکده خرما و میوه‌های گرمسیری راه‌های مقابله با چالش های موجود در تغذیه درختان خرما را مطرح و به سوالات حاضرین در جلسه پاسخ علمی و فنی دادند.