برگزاری کارگاه آموزشی اصول تغذیه درختان خرما در پژوهشکده خرما و میوههای گرمسیری
برگزاری کارگاه آموزشی اصول تغذیه
درختان خرما در پژوهشکده خرما و میوههای گرمسیری
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده
خرما و میوه های گرمسیری روز شنبه ۱ مهر ۹۸ کارگاه آموزشی با عنوان اصول تغذیه
درختان خرما در ستاد پژوهشکده برگزار شد.
در راستای برگزاری دورههای آموزشی
ضمن خدمت و با هدف ارتقاء سطح علمی و فنی محققان و کارشناسان وروز امد کردن
اطلاعات علمی، دوره آموزشی تغذیه درختان خرما توسط دکتر دیالمه عضو هیئت علمی
پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری با حضور کلیه محققین و کارشناسان پژوهشکده
برگزار گردید.
در این کارگاه دکتر دیالمه گفت:
نخل خرما همانند سایر درختان میوه به حدود ۱۷ عنصر غذایی ضروری برای رشد و نمو و
تولید محصول نیاز دارد.
ایشان در قسمتی از مطالب خود اشاره
کرد: پائین بودن میزان ماده آلی، آهکی بودن، زهکشی ضعیف، شوری وقلیائیت زیاد خاک و
عدم تغذیه بهینه نخلستانها از مهمترین چالشهای تغذیه در نخلستانهای خرمای کشور
محسوب می شوند.
در نهایت عضو هیئت علمی پژوهشکده
خرما و میوههای گرمسیری راههای مقابله با چالش های موجود در تغذیه درختان خرما را
مطرح و به سوالات حاضرین در جلسه پاسخ علمی و فنی دادند.