عمومی | سازمان نظام مهندسی ساختمان ایران

برگزاری نشست سازندگان ذیصلاح استان یزد


برگزاری نشست سازندگان ذیصلاح استان یزد

دومین نشست سازندگان ذیصلاح با حضور رئیس و تنی چند از اعضای هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان و جمع کثیری از مجریان حوزه ساخت و ساز استان یزد برگزار شد.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد در این نشست با بیان اینکه صنعت ساختمان نوعی اکوسیستم است، عنوان کرد: برای موفقیت کل سیستم ، همه اجزاء باید با هم کار کنند.
مهدی سالاری با اشاره به اینکه  چرخه ساخت و ساز در استان یزد معیوب است، توضیح داد: از آنجاکه در استان ، اکوسیستم تعریف نشده و بخش های مختلف (شهرداری، اداره کل راه و شهرسازی و سازمان نظام مهندسی) به صورت حوزه محور کار خود را انجام می دهند، از اینرو بایستی برای اصلاح امور ، تعامل جدی بین دستگاه ها صورت گیرد.
وی افزود: در نظام مهندسی نیز خدمات طراحی، نظارت و اجرا ارائه می شود و اگر هر کدام به درستی انجام نشود، سایر خدمات نمی توانند به خوبی ارائه شوند.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد با اشاره به اینکه به منظور جلب اعتماد مهندسان، شفاف سازی را در دستور کار خود قرار داده ایم، عنوان کرد: بر این اساس هر ۴ ماه یکبار جزئیات عملکرد اعضای سازمان و کارکرد آنها  را منتشر می کنیم تا مهندسان با اعتماد بیشتری کار خود را ادامه دهند.
نایب رئیس اول سازمان هم در این نشست با اشاره به اینکه یکی از مهمترین اهداف هیئت مدیره هشتم جلوگیری از صوری کاری و حذف فرایند دو نقشه ای است، افزود: در این راستا جراحی هایی انجام شده که البته با مقاومت هایی نیز روبرو بوده ، با این حال ما رسالت خود را ادامه این روند می‌دانیم.
«احمد علی فلاح»  با اشاره به اینکه برای توانمند سازی مجریان ، دوره های آموزشی را در دستور کار خود قرار داده ایم، عنوان کرد: یکی از مشکلات عمده مجریان ، عدم آشنایی آنان با تمام جنبه های وظایف خود است و این موضوع باید در ابتدای کار به آنها آموزش داده شود.
نائب رئیس اول سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد با اشاره به لزوم حمایت  همه جانبه از مجریان عنوان کرد: در همین راستا اقدامات حمایتی همچون اعطای تسهیلات به مجریان را در نظر داریم.
در ادامه این نشست گزارشی از اهم اقدامات انجام شده در واحد سازندگان ذیصلاح ارائه گردید.
تشکیل حوزه مستقل سازندگان ذیصلاح در واحد فنی و مشارکت های حرفه ای ،تفکیک مجریان فعال از غیر فعال ،تهیه چک لیست کنترل مدارک مجریان ، تهیه چک لیست بازدید از پروژه ها و در ادامه تذکر به مجریانی که کار صوری انجام می دهند، برگزاری جلسات توجیهی با مالکین و سازندگان قبل از عقد قرارداد جهت آگاه سازی مالکین با حقوق خود، بررسی پرونده سازندگان و به روزرسانی آنها ،تدوین فلوچارت پیشنهادی خروج کار از پروژه های سازندگان و کنترل وضعیت سازندگان ذیصلاح قبل از هرگونه تغییرات در پروانه اشتغال از اقدامات انجام شده در این خصوص است.
در بخشی از این نشست دوره آموزشی باحضور یکی از مدرسین و پژوهشگران حوزه ساخت وساز کشور به منظور تبیین نقش و مسئولیتهای مجریان برگزار ودر پایان به شرکت کنندگان گواهی حضور در دوره اعطاء گردید.