رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: نظام ارجاع الکترونیک از ابتدای مهر در گناوه اجرا شده است
محمد بازیاری در نشست شورای سلامت شهرستان اظهار داشت: یکی از اهداف نظام ارجاع الکترونیک تقویت کردن درمانگاههای ارایهدهنده خدمات درمانی سطح یک می باشد.
طرح جمع آوری سگ های بلاصاحب در گناوه در حال اجراست
دستفروشان مواد غذایی در پارک خور مستقر می شوند
وی افزود: از مزایای نظام ارجاع الکترونیک می توان به کاهش هزینه های درمان، جلوگیری از سردرگمی بیمار، روند انتخاب صحیح پزشک عمومی و متخصص با توجه به بیماری فرد و افزایش توان علمی پزشکان عمومی اشاره کرد.
بازیاری بیان کرد: در نظام ارجاع، بیمار در مرحله اول به پزشک عمومی ارجاع داده می شود و در صورتی که نیاز به پزشک متخصص داشته باشد با تکمیل فرم ارجاع به سطح بالاتر که درمانگاه تخصصی بیمارستان است ارجاع داده میشود.
رییس شبکه بهداشت و درمان گناوه از اعضای شورای سلامت درخواست کرد: در نهادینه کردن نظام ارجاع اکترونیک در شهرستان همکاری لازم با شبکه بهداشت داشته باشند.
وی اظهار داشت: نکته ارزنده اجرای نظام ارجاع الکترونیک پسخوراندی است که پزشک متخصص پس از ویزیت بیمار به پزشک عمومی می دهد. این مورد به پزشک عمومی در درمان بیمار در مراحل بعد و حتی موارد مراجعه کننده بعدی کمک میکند.
معاون سیاسی فرماندار شهرستان گناوه گفت: طرح جمعآوری سگهای بلاصاحب در سطح شهر گناوه در حال اجرا است.
دانیال اسفندیاری در نشست شورای سلامت از شهرداری و محیط زیست خواست: به دلیل موارد زیاد حیوانگزیدگی و نگرانی مردم در خصوص بیماری هاری، طرح جمعآوری سگهای بلاصاحب به طور جدی تا حصول نتیجه ادامه یابد همچنین این طرح در روستاها نیز اجرا شود.
معاون سیاسی فرماندار شهرستان گناوه اظهار داشت: مکانی با چهل غرفه در پارک خور گناوه برای استقرار دستفروشان مواد غذایی که هم اکنون در سطح شهر بدون نظارت اقدام به فروش مواد غذایی میکنند در نظر گرفته شده است.
وی افزود: با استقرار دستفروشان در یک مکان خاص امکان نظارت بهداشتی بیشتر توسط بهداشت و درمان و در نتیجه تضمین سلامت مواد غذایی عرضه شده فراهم میشود.
انتهای پیام/ ک.آ- ۳۰۸۰
اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید
https://chat.whatsapp.com/EY7jegBw69PIpld7SHn6wN